ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ένα βραβείο για την Μαρινέλλα που την συγκίνησε και μας συγκίνησε

Το βράδυ της Τρίτης 28 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο για 10η συνεχή χρονιά η τελετή απονομής βραβείων Madame Figaro «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014», στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου της Λευκωσίας.

Ανάμεσα στις γυναίκες που παρέλαβαν τιμητικό βραβείο στη λαμπερή τελετή, με παρουσιάστρια της Ζέτα Μακρυπούλια, ήταν η μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, Μαρινέλλα. Συμπληρώνοντας 60 χρόνια προσφοράς στο Ελληνικό Τραγούδι, ανέβηκε στη σκηνή και παρέλαβε το ειδικό τιμητικό βραβείο «Καλλιτεχνικής Προσφοράς» από τα χέρια της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρία Άντρη Αναστασιάδη, λόγω της διαχρονικής σχέση της με την Κύπρο αλλά και τις σημαντικές ερμηνείες της στα μουσικά έργα «Τραγουδώ το νησί μου» και «Χοές».

Με εμφανή τη συγκίνηση της, η Μαρινέλλα ευχαρίστησε τον κόσμο για την τιμητική διάκριση και γύρισε το κεφάλι της για να δει την έκπληξη που της είχαν ετοιμάσει. Στη σκηνή ανέβηκε η χορωδία παιδιών με απώλεια ακοής, τα οποία «ερμήνευσαν» στη νοηματική γλώσσα το τραγούδι της «Έχω μάθει», σε μουσική και στίχους του Γιώργου Θεοφάνους, ενώ η φωνή της ακουγόταν δυνατά στην αίθουσα από τα ηχεία.

Η μεγάλη κυρία ξέσπασε σε κλάματα, προσπαθώντας να συγκρατήσει την ψυχραιμία της και πιάνοντας το χέρι της Ζέτας Μακρυπούλια, ενώ εξέφραζε τη συγκίνηση της στην Άντρη Αναστασιάδη. Με το τέλος του τραγουδιού, η Μαρινέλλα κατευθύνθηκε στα παιδιά, τα έσφιξε ένα – ένα στην αγκαλιά της και τα φίλησε, ευχαριστώντας τα.
Η τελετή μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι Σίγμα (Sigma TV) για την Κύπρο και το κανάλι Έψιλον (E TV) για την Ελλάδα, ενώ θα μεταδοθεί ξανά σε επανάληψη την Κυριακή, 3 Μαΐου 2015, στις 21.20.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact