ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Έπιασε κορυφή η Ελένη Φουρέιρα!

Η τραγουδίστρια και σύντροφος του Γιώργου Σαμαρά πήρε 9,5 στα 10 σε διαδικτυακή βαθμολόγηση από τον… Τζον Τέρι της Τσέλσι για τις ωραιότερες και πιο σeξy WAGs της Premier League για το 2014. Οπου… WAGs, οι σύζυγοι (wives) και οι αγαπημένες (girlfriends) των ποδοσφαιριστών του κορυφαίου αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην προκειμένη περίπτωση.

Γνωστό διαδικτυακό ραδιόφωνο της Βρετανίας, το talkSport, έφτιαξε βίντεο για χάρη του καναλιού του στο YouTube, στο οποίο παρουσιάζει τις 10 πιο hot συντρόφους των παικτών μεγάλων ομάδων. Μάλιστα, λόγω του… ζωηρού χαρακτήρα του, οι υπεύθυνοι του ραδιοφώνου έχουν βάλει τον Τέρι της Τσέλσι να σηκώνει το πινακάκι με τη βαθμολογία!

Στην πρώτη θέση

Στη δεκάδα έχει συμπεριληφθεί και η εντυπωσιακή Ελένη ως αγαπημένη του Γιώργου Σαμαρά, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στη Γουέστ Μπρομ και μάλιστα η τραγουδίστρια βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της το επιτρέπουν. Η Φουρέιρα έχει… σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση (με 9,5 βαθμούς), μαζί με τη Βικτόρια Βάργκα, το μοντέλο από την Ουγγαρία και σύντροφο του παίκτη της Σαουθάμπτον Γκρατσιάνο Πελέ. Με 9 βαθμούς ακολουθεί το κορίτσι του Αλέξις Σάντσεζ της Αρσεναλ, η 25χρονη Λάια Γκράσι, η οποία είναι art director.

Από 8,5 βαθμούς μοιράζονται η Ντανιέλα Σίμααν, αγαπημένη του Σεσκ Φάμπρεγας της Τσέλσι, με τον οποίο έχει και μία κορούλα 15 μηνών, τη Λία και η Τζέσικα Στέρλινγκ, σύζυγος του Ντέιβιντ Οσπίνα, που αγωνίζεται φέτος στην Αρσεναλ.

Με 8 βαθμούς ακολουθούν τρεις κυρίες: η Αμερικανίδα φοιτήτρια Μακένζι Mackenzie Σένερ, σύντροφος του επίσης Αμερικανού Ντε Αντρε Γελντίν, ο οποίος φοράει τα χρώματα της Τότεναμ, η Λι Τότον, αγαπημένη του τερματοφύλακα της Σαουθάμπτον Φρέιζερ Φόστερ, η οποία μάλιστα κέρδισε στο reality show «The apprentice» (businessmen και businesswomen «πάλευαν» για μια θέση εργασίας στην Amstrad, τη μεγάλη εταιρία ηλεκτρονικών ειδών), και η Τσάρλι Κοτρέλ, σύντροφος του Τομ Ινς, αθλητή της Χαλ, οι οποίοι έχουν και μία κόρη 14 μηνών, τη Χάλε Ράε.

Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσαν οι κοπέλες δύο αθλητών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, του Αντερ Χερέρα και του Μάρκος Ρόχο. Πρόκειται για τις Ιζαμπέλ Κολάντο και Γιουτζίνα Λουσάρντο αντίστοιχα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact