ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η 38χρονη αποκαλύπτει γιατί το έκανε

Τον λόγο για τον οποίο έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της αποκάλυψε η 38χρονη από το Ηράκλειο, μιλώντας σε δημοσιογράφο του Alpha.

Η γυναίκα έκανε λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά του 36χρονου. Όπως είπε είχε ακόμη αισθήματα για τον πρώην σύζυγό της και είχαν βρεθεί 4 φορές στο ίδιο ξενοδοχείο. Για το βράδυ της επίθεσης είπε ότι θόλωσε γιατί την απειλούσε ότι αν κάνει σχέση με άλλον άνδρα, θα βάλει να τη σκοτώσουν.

Ανέφερε, επίσης, ότι και ο άνδρας και ο αδερφός του την έχουν χτυπήσει στο παρελθόν. Μάλιστα, ο λόγος που είχε το μπουκαλάκι με το βιτριόλι μαζί της ήταν για άμυνα λόγω της κακοποιητικής συμπεριφοράς που είχε δεχτεί, όπως είπε. Τόνισε, δε, ότι και στην προηγούμενη συνάντησή τους την είχε χτυπήσει.

Για τη νύχτα εκείνη η 38χρονη είπε ότι ενώ ξεκίνησε καλά, ακολούθησε ένταση και ο 36χρονος άρχισε να την χτυπάει και να την απειλεί. Τότε εκείνη του έριξε το καυστικό υγρό.

«Δεν είμαι περήφανη για την πράξη μου, αλλά πολλές φορές η απόγνωση σου θολώνει το μυαλό. Ο άνθρωπος αυτός μου πήρε τα πάντα, δεν εκτίμησε τίποτα. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν να με απειλούν, να με χτυπούν και να φοβάμαι.»

Η γυναίκα προσέθεσε ότι μετά την επίθεση δέχεται απειλές και από την οικογένεια του θύματος.

Όσο για τον λόγο που δεν έχει παραδοθεί στην αστυνομία είπε ότι δεν έχει βρει ακόμα δικηγόρο και μόλις βρει καποιον να την αναλάβει θα πάει στην αστυνομία. Μάλιστα, μόλις παραδοθεί θα ζητήσει προστασία από την αστυνομία, καθώς φοβάται για τη ζωή της μέσα στη φυλακή.

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για να βρεθεί η 38χρονη

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 38χρονης, η οποία φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύμφωνα με το cretapost, η αστυνομία του Ηρακλείου ερευνά κάθε μέρος όπου μπορεί να κρύβεται η 38χρονη, ενώ τα μεσάνυχτα θα παρέλθει το αυτόφωρο.

Κατά μια άλλη εκδοχή που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ., το ραντεβού στο ξενοδοχείο ίσως να το έκλεισαν οι δυο τους, για να λύσουν τις διαφορές τους. Ο τραυματίας προς το παρόν δεν είναι σε θέση να περιγράψει τα γεγονότα στους αστυνομικούς.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact