ΕΛΛΑΔΑ

«Εspresso»: Άνεργοι στην ουρά για Π0ΡΝ0ΣΤΑΡ

Ουρές σχημάτισαν χθες δεκάδες άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και έφτασαν στο σημείο να πετάξουν τα ρούχα τους και να επιδοθούν σε «καuτές» πόζες on camera, ελπίζοντας ότι το casting από το οποίο πέρασαν θα τους ανοίξει διάπλατα την πόρτα της εγχώριας βιομηχανίας Π0ΡΝ0, ώστε να εξασφαλίσουν τα προς το ζην!

Ως τώρα είχαμε δει καλλίγραμμες νεαρές να ξεροσταλιάζουν για μια θέση σε κάποιο τηλεοπτικό ριάλιτι μόδας, casting για ενδιαφερόμενες που διεκδικούσαν ένα εισιτήριο για τους… αιθέρες ως αεροσυνοδοί, ακροάσεις για μελλοντικά αστέρια του πενταγράμμου, όμως οντισιόν για συμμετοχή σε… τσόντα πρώτη φορά βλέπαμε! Το ραντεβού για το casting, που διοργάνωσε η εταιρία παραγωγής του Τεό και της Ίνας, του ζευγαριού που έγινε γνωστό από τις αισθησιακές ταινίες στις οποίες συμπρωταγωνιστεί, είχε κλειστεί για τις 9 χθες το πρωί. Και η «Espresso» ήταν εκεί, καταγράφοντας αποκλειστικές εικόνες.

Άνεργοι που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα τον καιρό της κρίσης, «νοικοκυρές σε απόγνωση» που διψούν για νέες εμπειρίες και άνθρωποι κάθε ηλικίας οι οποίοι προσβλέπουν σε μια καλή αμοιβή για να πληρώσουν το ενοίκιο ή τους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς τους, ακόμη και φοιτητές που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία ή την επαγγελματική τους τύχη στη «βιομηχανία διασκέδασης ενηλίκων» βγάζοντας και χαρτζιλίκι στήθηκαν από τις 8.30 χθες το πρωί έξω από γνωστό στριπτιζάδικο στο Μπουρνάζι, διεκδικώντας έναν ρόλο στη σειρά Π0ΡΝ0 που κυκλοφορεί στο σάιτ sugarbabes.tv.

Ανάμεσα στους υποψήφιους Π0ΡΝ0ΣΤΑΡ που ξεχώρισαν ήταν και ένας… 62χρονος, ο οποίος εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετάσχει ως απλός κομπάρσος, αλλά δεν απέρριψε και το ενδεχόμενο να έχει πιο «ενεργό» ρόλο στη σειρά, ένας… πιλότος και μια εκρηκτική παντρεμένη κοκκινομάλλα από τη Μυτιλήνη, η οποία αυτή την περίοδο είναι άνεργη

Μάλιστα, η εντυπωσιακή γυναίκα, που είναι λάτρις του swinging, μίλησε στην επιτροπή εκπροσωπώντας και τον… σύζυγό της, ο οποίος δεν μπορούσε να πάει λόγω δουλειάς!

Αφού πήραν αριθμό προτεραιότητας, οι διαγωνιζόμενοι περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να εμφανιστούν ενώπιον της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείτο από την «αφρόκρεμα» των πορνοστάρ στην Ελλάδα: τη γνωστή πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Ίνα Ινάκι μαζί με τον σύντροφό της Τεό, τη σεξοβόμβα Έλενα Χατζή, την «εκρηκτική» Ρόζα Ροζίτα και τους pornstars Γιάννη Μενιδιάτη και Alex Fire. Μάλιστα, λόγω της πολύωρης αναμονής, κάποιοι δεν δίστασαν να πάρουν έναν… υπνάκο στους καναπέδες του γνωστού στριπτιζάδικου!

Όταν, όμως, ήρθε η σειρά τους να ανέβουν στην πίστα, ξαναβρήκαν την όρεξή τους και έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν με τα… προσόντα τους τους κριτές!

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής

«Κάθε υποψήφιος έπρεπε στην αρχή να δείξει στον φακό την ταυτότητα με τη φωτογραφία του, ώστε να βεβαιωθούμε πως επρόκειτο για το ίδιο άτομο που είχε δηλώσει συμμετοχή» εξήγησε ο Τεό, μιλώντας στην «Espresso».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος άρχιζε να… ξεγυμνώνει τον εαυτό του μπροστά στους κριτές: «Όλοι ανεξαιρέτως γδύθηκαν για να δούμε τα προσόντα τους!

Παράλληλα, μας εξηγούσαν τι μπορούσαν να κάνουν στο σεξ. Κάποιοι φόρεσαν μάσκες… Αυτό που μου έκανε, πάντως, εντύπωση ήταν ότι γύρω στα 25 άτομα δήλωσαν πως τους αρέσει το παθητικό σεξ με γυναίκες!» τόνισε ο Τεό, τονίζοντας πως το casting έγινε για να δοθεί η ευκαιρία σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο:

«Πολύς κόσμος θέλει να ξεκινήσει αυτή τη δουλειά. Δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου τα σώματα ή η ηλικία, αλλά ο άνθρωπος που είναι μπροστά στον φακό να έχει πάθος και να γουστάρει αυτό που κάνει»!

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ξαναδούν τις φωτογραφίες των υποψηφίων, θα συσκεφθούν και θα βάλουν «Χ» σε όσους δεν πληρούν τα κριτήρια. Μόλις 30 «τυχεροί» θα περάσουν στην επόμενη φάση επιλογής, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε περίπου έναν μήνα. Να σημειωθεί ότι η εταιρία παραγωγής της Ίνας και του Τεό ήταν υποψήφια στα διεθνή βραβεία πορνό XBIZ, που έγιναν στο Λος Αντζελες, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές.

62χρονος επιδεικνύει το διαβατήριό του με τα στοιχεία του
Nεαρός υποψήφιος εξηγεί γιατί θέλει να μπει στον χώρο του πορνό

 

Νεαρός έτοιμος να δείξει τα προσόντα του

 

Νεαρός έτοιμος να δείξει τα προσόντα του

Πηγή: Espresso

newsbreak.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact