ΕΛΛΑΔΑ

«Εσύ ξέρεις τι έχεις να πάθεις;»: Δημοσιογράφος του Mega καταγγέλλει πως την χτύπησε συγγενής της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα μετά και τη σύλληψη της μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, που ήταν το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη.

Την ίδια ώρα, από το απόγευμα της Τετάρτης που άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» πλήθος αγανακτισμένου κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Μάλιστα, δεν ήταν αυτοί που εξαπέλυσαν ύβρεις εναντίον των μελών της οικογένειας που βρίσκονταν στο εσωτερικό του σπιτιού. Εγραψαν συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού ενώ το εξαγριωμένο πλήθος φώναζε «θάνατος θάνατος».

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, το σπίτι σφραγίστηκε εντελώς από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο.

Αξιο αναφοράς όμως είναι και ένα περιστατικό που καταγγέλλει δημοσιογράφος του Mega. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου δέχτηκε επίθεση από συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου έξω από το σπίτι της οικογενείας.

Το απόγευμα της Τετάρτης και ενώ είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, η Ελένη Ασημακοπούλου με τον εικονολήπτη του MEGA βρισκόταν στο σημείο.

«Εσύ ξέρεις τι έχεις να πάθεις;»

Κάποια στιγμή η δημοσιογράφος αντιλήφθηκε τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία φορούσε κουκούλα για να μην δώσει στόχο και να περάσει απαρατήρητη.

Η Ελένη Ασημακοπούλου πλησίασε προς το μέρος της για να της αποσπάσει δυο κουβέντες. Εκείνη την ώρα ο σύντροφος της μητέρας της Ρούλας, με το ένα του χέρι έσπρωξε τη δημοσιογράφο και με το άλλο της έριξε μπουνιά -όπως η ίδια ισχυρίζεται- στην κοιλιακή χώρα.

«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσω την όλη κατάσταση. Και πόσω μάλλον όταν ένας άνδρας γεροδεμένος, απλώνει χέρι σε μια απροστάτευτη γυναίκα. Όταν μου έριξε την μπουνιά, διπλώθηκα στα δυο από τους πόνους» δήλωσε.

Η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου, αποκάλυψε μάλιστα πως δέχτηκε και απειλές από τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Εσύ ξέρεις τι έχεις να πάθεις;» της είπε… Όλα αυτά διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών και άλλων δημοσιογράφων που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του patrisnews.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact