ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

«Έτρωγε μόνο μπουνιές και σφαλιάρες»: Αμετανόητοι Snik και Light… μετέφεραν τον καυγά στο Instagram

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Snik μετά τον άγριο καυγά που είχε με τον Light κατά τα Mad Video Music Awards, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do.

Ώρες μετά το συμβάν της ντροπής, ο Snik επέλεξε να τοποθετηθεί και ο Light ανταπέδωσε τα «πυρά».

Ειδικότερα, μέσα από μία σειρά ιστοριών στο προφίλ του -που πλέον όπως λέει ο ίδιος «κατέβηκαν» από το Instagram γιατί «κάποιος έβαλε το χεράκι του»- αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα, εκτοξεύοντας και «πυρά» κατά της διοργάνωσης.

«Δεν έχω μπει καν στον κόπο να δω τι λένε τα πρωινά και τα πάνελς για τα χθεσινοβραδινά σκηνικά. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι κάποια πράγματα είναι αληθινά, δεν είναι ψεύτικα όπως τα βραβεία που δίνουν ή τα παρακαλετά που μας κάνουν κάθε χρόνο για να παίξουμε. Είχαμε ενημερώσει και οι δύο πλευρές να είμαστε χωριστά γιατί έχουμε κάποιο πρόβλημα που αφορά εμένα και τον συγκεκριμένο τύπο» ανέφερε αρχικά.

Όπως υποστηρίζει έπειτα, «Δεν το σεβάστηκαν γιατί θέλανε να κάνουν views παραπάνω. Οκ, σεβαστό και αυτό, τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ θέλω από μεριάς μου να ζητήσω ένα συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και είδε όλο αυτό το σκηνικό και από τους καλλιτέχνες που ήταν on perform την ώρα που έγινε αυτό».

Σε αυτό το σημείο, εμφανίζεται αμετανόητος για τον καυγά, λέγοντας ότι «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ προσωπικά δεν ξεκίνησα κάποιον καυγά. Γενικά, όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού», λέει και δείχνει ένα βίντεο από τη στιγμή που του επιτέθηκε ο Light.

«Βγες τώρα πάλι στις ειδήσεις και πες ότι είσαι ο δρόμος. Βγες όμως με τα μουτράκια σου. Εδώ είμαστε εμείς. Δύο χέρια, τρία πόδια. Στο βίντεο που ανέβασα εγώ φαίνομαι να κάθομαι δίπλα στην κοπέλα μου και να χειροκροτάω και έρχεται αυτός ο man να μου κάνει επίθεση», ανέφερε στο τέλος των πια «κατεβασμένων» ιστοριών ο Snik.

«Μην παίζουμε τα θύματα» απαντά ο Light

Στα stories του Snik που αναφέρονται παραπάνω, απάντησε με δικά του ο Light, λέγοντας «Μάγκες, λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Να μην λέμε κραυγαλέα ψέματα στα social media, να μην παίζουμε τα θύματα».

Όπως προσθέτει, «υπάρχουν 2.000 μάρτυρες που είδανε ότι εκεί που καθόμουνα εγώ με την κοπέλα μου όμορφα και ωραία, ήρθε με τρία παλικάρια, τα οποία μου την πέσανε. Έπειτα, όταν τελείωσε όλο αυτό, επέστρεψα εγώ μόνος μου και τον χτύπησα πάνω στο stage».

«Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω το θράσος “το χέρι θα κόβεται” και “Κεντέρη” από έναν άνθρωπο που το χέρι του δεν το σήκωσε όλο το βράδυ, έτρωγε μόνο μπουνιές και σφαλιάρες. Με όλο το Tae Kwon Do μάλωσα, εκτός από τον Snik. Ο Snik δεν σήκωσε το χέρι του όλο το βράδυ. Οπότε λίγο να είμαστε πιο προσεκτικοί με τις λεξούλες που επιλέγουμε» καταλήγει.

Στη συνέχεια, μετά τα παραπάνω βίντεό του, ανέβασε το εξής κείμενο:

Στο τελευταίο του story, ο Light τονίζει ότι «ο Trannos δεν είχε καμία ανάμειξη στον καυγά»:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact