ΕΛΛΑΔΑ

Ετσι διαλύθηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία -Αντιασφυξιογόνες μάσκες οι κουκουλοφόροι, χημικά τα ΜΑΤ [βίντεο]

Μόνο ντροπή προκαλούν τα όσα σημειώθηκαν την Κυριακή μπροστά στη Βουλή ανάμεσα σε αστυνομικούς και κουκουλοφόρους με τους τελευταίους να προσπαθούν να σταματήσουν το μεγάλο σε συμμετοχή συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Και η αστυνομία από τη θέση ευθύνης που έχει, αντί να προλάβει τα γεγονότα, επέτρεψε να την προλάβουν και η συνέχεια ήταν γνωστή με τη βροχή από χημικά σε μία κατάμεστη πλατεία Συντάγματος από ανθρώπους κάθε ηλικίας, ηλικιωμένους και παιδιά που εξέφραζαν ειρηνικά τη διαφωνία των για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Την προηγούμενη εβδομάδα έξω από το Μέγαρο Μουσικής η αστυνομία προχώρησε προληπτικές συλλήψεις για να μην επιτρέψει σε πολίτες να σηκώσουν πανό κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Την Κυριακή όμως, ενώ έβλεπαν ομάδες κουκουλοφόρων, κρανοφόρων, με αντιασφυξιογόνες μάσκες που κρατούσαν σίδερα και μαδέρια και αντί να τους απομονώσουν, τους επέτρεψαν να φτάσουν έως τα σκαλάκια στη Βουλή πίσω από τον Αγνωστο Στρατιώτη και να προκαλέσουν επεισόδια.
Αφού τους άφησαν να φτάσουν έως εκεί ανενόχλητοι στη συνέχεια τους, απλώς τους κοιτούσαν να επιτίθενται με μανία κατά μίας διμοιρίας των ΜΑΤ, μέχρι που δόθηκε η εντολή για βροχή από χημικά. 

Το βίντεο που ακολουθεί από την Eurokinissi και τον Στέλιο Μισίνα έχει πλάνα πίσω από τις γραμμές των ανενόχλητων κουκουλοφόρων, οι οποίοι βρίσκονται στα σκαλάκια πίσω από τον Αγνωστο Στρατιώτη και εκτοξεύουν κατά της αστυνομίας ό,τι βρίσκουν. Από πέτρες, ξύλα, σίδερα, νεράντζια, μέχρι και προβολείς. Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι πως στην ατμόσφαιρα είναι έντονα τα χημικά και στα επεισόδια όπως φαίνεται συμμετέχουν όσοι φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες. Αρα η χρήση χημικών εναντίον των μασκοφόρων δεν είχε απολύτως κανένα νόημα, αφού δεν τους επηρέαζαν. 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact