ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Εύη Δρούτσα για Λιγνάδη: «Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν»

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις της Εύης Δρούτσα για το κίνημα metoo στο ελληνικό θέατρο.

«Για τον Φιλιππίδη ήξερα ότι είναι σκληρός, και στη ζωή του, ήταν εγωπαθής. Στην προσωπική του ζωή υπήρχαν οι σχέσεις, εγώ δεν ήξερα μέχρι πού έφταναν.

Το ήξερα ότι υπήρχαν εξωσυζυγικές σχέσεις. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Είπα “πάλι καλά που βγήκαν και μιλήσανε”. Ψιλοδιαφωνώ, παρόλο που δεν τον ξέρω προσωπικά με τον Λιγνάδη.

Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες “αυτός με βίασε”; Γιατί πήγες και πληρώθηκες;

Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά του καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι; Μπορεί να είναι δέκα γυναίκες.

Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά», είπε η Εύη Δρούτσα σε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφερόμενος στις δύο περιπτώσεις ηθοποιών που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

Δεν ξέρω του Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη.

Συνεχίζοντας για την υπόθεση Λιγνάδη είπε: «Δεν ξέρω του Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε “με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο”.

Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό».

«Λέει “Α το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το…”. Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει “Όχι μαμά, με βίασαν”. Πώς σε βίασαν; Μετά το #metoo βγήκε το “σε βίασαν”, πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε», είπε επίσης η Εύη Δρούτσα. «Εάν τώρα εγώ τοποθετηθώ, δεν θα ήθελα να πω συγκεκριμένα πράγματα γιατί θα ήταν πιο σωστό για μένα να ήταν απέναντί μου η Εύη Δρούτσα και να κάναμε συζήτηση.

Θα ήθελα να πω δυο πράγματα γενικά, δεν υπάρχει πιο μικρό και πιο μεγάλο. Υπάρχει διαφορετικό… Και είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις», σχολίασε η Φαίη Σκορδά. «Εγώ διαφωνώ και με αυτό που έκανε με τον Φιλιππίδη που λέει ότι “όλοι ξέραμε ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και η κακομοίρα η Ελπίδα”», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact