ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019 στον δήμο του Βύρωνα και στήριξη στον Χρήστο Γώγο

Δια στόματος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρόεδρου της, η στήριξη της ΝΔ στο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο του Χρήστου Γώγου και την παράταξη Νέα Εποχή Βύρωνα! «Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε όλους όσους στηρίζει η Νέα Δημοκρατία! Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τον Χρήστο Γώγο για Δήμαρχο στον Βύρωνα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, χτες το βράδυ, κατά τη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης για τις Ευρωεκλογές, στον Βύρωνα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΩΓΟΣ

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν «Ευρωεκλογές 2019. Το μεγάλο στοίχημα για τη Νέα Δημοκρατία. Η μεγάλη πρόκληση για την Ευρώπη» και τους κεντρικούς ομιλητές, τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου και πρώην πρόεδρο της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον επίσης υποψήφιο, ιατρό Στέλιο Κυμπουρόπουλο, προλόγισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα και επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ», Χρήστος Γώγος.

Ο κ. Μεϊμαράκης έδωσε το γενικό σύνθημα να γίνει το 2019 μια χρονιά λύτρωσης για την Ελλάδα και θριάμβου για τη Νέα Δημοκρατία. Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές τόνισε μεταξύ άλλων «έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε αυτούς που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία, δηλαδή θα πρέπει ο Χρήστος Γώγος να είναι δήμαρχος την επόμενη φορά στο Βύρωνα. Να είναι περιφερειάρχης ο Γιώργος Πατούλης, στην Αττική”.

Φανερά συγκινημένος και δίνοντας τον αγωνιστικό παλμό της συγκέντρωσης, ο κ. Γώγος τόνισε την ανάγκη αποφασιστικής συστράτευσης προς τις αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές, με τελικό στόχο τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές κάλπες, όποτε και εάν γίνουν. Ο επικεφαλής της αξιωματική αντιπολίτευσης στο Δήμο Βύρωνα, ιατρός, Χρήστος Γώγος, με την ομιλία του έδωσε μήνυμα ενότητας και διαλλακτικότητας, με τελικό στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία της παράταξης και καταχειροκροτήθηκε στην κατάμεστη από φίλους και γνωστούς, αίθουσα.

Θερμό ήταν και το χειροκρότημα που κέρδισε ο ιατρός-ψυχίατρος Στέλιος Κυμπουρόπουλος, γεννημένος στο Βύρωνα, ο οποίος δεσμεύτηκε να αγωνιστεί από τα ευρωπαϊκά έδρανα για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της Ελλάδας, με ιδιαίτερη αναφορά στα άτομα με αναπηρία και το μεγάλο ζητούμενο για αυτόνομη και αξιοπρεπή διαβίωση.

Η ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Βύρωνα, ευχαρίστησε για τη συγκέντρωση εθελοντές και στελέχη ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη για την αμέριστη αρωγή του σε κάθε προσπάθεια των Οργανώσεων σε όλη την χώρα.

https://www.kessariani-vironas.gr/2012-12-04-09-58-26/vironas/18147-2019-03-28-18-49-28.html?fbclid=IwAR2LmXnSVdB0d59CXzWGkkTiY4E0aJh5tv3GabX7jm8Yz7Kw2xSZY8qtCPk

Παναγιώτης Λυμπερόπουλος – www.fnews.gr

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact