ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: ««Μου έκανε bullying και πήγε να με χτυπήσει»

Αγριεύει η κόντρα μεταξύ της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και του Τριανταφυλλου μετά την αποχώρηση τους από το J2US!

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που έγινε γνωστή μέσα από τις εντάσεις και τα ξεσπάσματά της στο My Style Rocks, αποχώρησε δυστυχώς από το δεύτερο live του show της τηλεόρασης του Open, όμως δεν έφυγε αθόρυβα…

Μετά την αποχώρηση, του μουσικού ζευγαριού η Ευρυδίκη εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Τριαντάφυλλου και δήλωσε ότι μαζί τουο δεν είχε καθόλου χημεία και ότι θα ταίριαζε περισσότερο με τον Χολίδη.

Ωστόσο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατήγγειλε τον Τριαντάφυλλο ότι πήγε να την χτυπήσει και μπούλινγκ:

«Θα πω και κάτι τελευταίο, θα το μοιραστώ μαζί σας και θα το αφήσω εδώ και θα βάλω τελεία. Θα το αφήσω πίσω μου κι αυτό. Στη ζωή μου δε δέχομαι καμίας μορφής βία, δεν μου αρέσει το μπούλινγκ. Καταδικάζω τη βία, και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άντρα σε γυναίκα. Έχω να καταγγείλω και γι’ αυτό υπάρχουν μαρτυρίες, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε μπούλινγκ στην πρόβα στο στούντιο. Κάτι που συνέβη και εχθές μετά την εκπομπή της κυρίας Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα πως εάν μου ξαναδινόταν ως παρτενέρ, δεν θα τον δεχόμουν γιατί δεν είχα χημεία. Αυτά για να τα γνωρίζετε όλοι και να βγάζετε τα συμπεράσματά σας σωστά. Ναι στο μπόουλινγκ και όχι στο μπούλινγκ» δήλωσε η Ευρυδίκη.

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου

Την απάντησή του στις καταγγελίες της Ευρυδίκης, έδωσε ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στο Tlife.gr και ανανκοίνωσει ότι έχει ήδη ξεκινήσει νομικές διαδικασίες:

«Ναι έχω ενημερωθεί και έχει σταλεί εξώδικο. Θα επιληφθεί η δικαιοσύνη. Είναι για γέλια αυτά τα πράγματα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τα λέει αυτά τα πράγματα. Μήπως η κοπέλα θέλει να προβληθεί από την τηλεόραση, βρήκε ευκαιρία κάποιον να “χτυπήσει” έτσι, δεν ξέρω. Θα δείτε όμως ότι η αλήθεια θα λάμψει. Εξάλλου έχω και μάρτυρες… Γιατί αν πας να χτυπήσεις κάποιον, την Τρίτη που έχετε πρόβα, δεν θα πας μετά να κάνεις μήνυση; Μετά έρχεσαι Τετάρτη, Πέμπτη στις πρόβες, το Σάββατο τραγουδάμε μαζί, Κυριακή ξανάρχεσαι και γίνεται αυτό, δεν ξαναπάς πάλι να κάνεις μήνυση; Κάθεσαι έτσι; Δηλαδή είναι κάποια πράγματα, τα οποία δεν στέκουν. Εξάλλου το ίδιο πράγμα έκανε και στην παραγωγή του Σκάι. Η ίδια κοπέλα είχε πει ότι της έκοψαν τα φρένα για να πάει να σκοτωθεί. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τη συγκεκριμένη κοπέλα! Κρίμα γιατί νόμιζα ότι είναι καλό παιδί και καλή ψυχή» απάντησε ο Τριαντάφυλλος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact