ΓΥΝΑΙΚΑ

Εξαιρετική ένταση χρώματος και σαγηνευτικά ρεφλέ που διαρκούν έως 8 εβδομάδες

Θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας για πρώτη φορά, αλλά δεν το τολμάτε; Μήπως θέλετε πειραματιστείτε με το χρώμα σας, αλλά δεν επιθυμείτε μια ριζική αλλαγή; Τώρα η Palette σας φέρνει απίστευτα νέα!! Η νέα βαφή Perfect Gloss από την Palette, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να δώσει σε όλες εσάς που θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας για πρώτη φορά ή αναζητάτε μια ήπια βαφή, χωρίς αμμωνία, ό,τι ζητάτε από τη βαφή σας. Η περιποιητική της φόρμουλα, χωρίς αμμωνία, έχει ήπια δράση, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται ένα εντυπωσιακό χρωματικό αποτέλεσμα. Το Perfect Gloss σας χαρίζει εξαιρετική ένταση χρώματος, με σαγηνευτικά λαμπερά ρεφλέ, που διαρκούν έως 8 εβδομάδες. Η μαλακτική κρέμα ενυδάτωσης με JOJOBA περιποιείται την τρίχα σε βάθος, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και μεταξένια. Αναζητήστε το στα καταστήματα από τον Σεπτέμβριο 2014. Επιλέξτε μέσα από μια γκάμα 12 σαγηνευτικών αποχρώσεων τη δική σας μοναδική απόχρωση Perfect Gloss και εντυπωσιάστε!

Οι περισσότερες νέες γυναίκες, όσο και εκείνες που δοκιμάζουν να βάψουν τα μαλλιά τους για πρώτη φορά, αναζητούν μια βαφή που θα ανανεώσει την εμφάνισή τους με μικρές πινελιές φρεσκάδας και ζωντάνιας, χωρίς απαραίτητα να επιθυμούν μια ριζική αλλαγή στο χρώμα τους. Θέλουν η βαφή τους να τους προσφέρει εξαιρετικά έντονα χρώματα γεμάτα ρεφλέ και έντονη λάμψη, χωρίς ωστόσο να τις δεσμεύει να ανανεώνουν το χρώμα τους κάθε μήνα. Επιθυμούν έντονη περιποίηση και φροντίδα και ένα φυσικό χρωματικό αποτέλεσμα γεμάτο ζωντάνια και λάμψη, κλεισμένα σε μια μοναδική, αισθησιακή εμπειρία βαφής. Και όλα αυτά…φυσικά σε μια προσιτή τιμή!

Η νέα περιποιητική βαφή Perfect Gloss, έρχεται από την Palette, για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες και να σας προσφέρει ό,τι ζητάτε από την πρώτη σας βαφή. Χαρίζει εξαιρετική ένταση χρώματος με σαγηνευτικά λαμπερά ρεφλέ. Η περιποιητική της φόρμουλα έχει ήπια δράση στην τρίχα και το τριχωτό της κεφαλής, καθώς δεν περιέχει αμμωνία. Τα έλαια που εμπεριέχονται στην κρέμα θρέφουν την τρίχα κατά τη βαφή, αφήνοντας τα μαλλιά σας λεία και λαμπερά. Το Palette Perfect Gloss Color περικλείει στη φόρμουλά του πάνω από 14 διαφορετικούς συνδυασμούς χρωστικών πιγκμέντων που δημιουργούν αλλεπάλληλα στρώματα χρώματος κατά τη βαφή. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Multi-Layer εμποδίζει τη διαδικασία του ξεθωριάσματος. Έτσι, μετά από κάθε λούσιμο, ένα νέο, ζωντανό στρώμα χρώματος αποκαλύπτεται για ανανεωμένη ένταση στα μαλλιά.
Το αποτέλεσμα είναι ένα έντονο και λαμπερό χρωματικό αποτέλεσμα που διαρκεί έως 8 εβδομάδες.

Το θεσπέσιο άρωμά του Palette Perfect Gloss μετατρέπει την διαδικασία της βαφής σε μια μοναδική εμπειρία. Φρουτώδεις νότες βατόμουρου και μήλου αναμιγνύονται αρμονικά με αισθησιακές νότες τριαντάφυλλου και βιολέτας δημιουργώντας ένα σαγηνευτικό και ακαταμάχητο συνδυασμό.

Η Μαλακτική Κρέμα Ενυδάτωσης με JOJOBA περιποιείται την τρίχα σε βάθος μετά τη βαφή, εξασφαλίζοντάς σας βέλτιστη ποιότητα των μαλλιών. Είναι ιδανική, καθώς αφαιρεί τα κατάλοιπα και χαρίζει βαθιά και εντατική ενυδάτωση, ενώ τα έλαια JOJOBA, που περιέχονται στη μαλακτική κρέμα, λειαίνουν την επιφάνεια της τρίχας για ένα ακαταμάχητο και μεταξένιο φινίρισμα.

Η βαφή Palette Perfect Gloss Color θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τον Σεπτέμβριο 2014 στην απίστευτη τιμή των €6,95 (ΠΤΡ). Giannis:

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact