ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Φαίη Σκορδά: Ο δύσκολος χωρισμός με τον Λιάγκα, η νέα σχέση

Μία διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε η Φαίη Σκορδά στον κουμπάρο και καλό της φίλο, Νίκο Χατζηνικολάου. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω», απαντώντας για πρώτη φορά για τους λόγους που χώρισε από τον Γιώργο Λιάγκα και για την μεταξύ τους σχέση.

«Δεν νομίζω, δεν το πιστεύω πως η καθημερινή μας συνεργασία έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση να δώσω στον εαυτό μου αυτή και δεν θα το κάνω. Επίσης, δεν υπάρχει καλό ή κακό. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο και εκείνος έβλεπε το μαύρο. Στην αρχή υπάρχει πάντα έντονος ηλεκτρισμός μα στην πορεία φεύγει. Το ότι είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, όμως, το σέβομαι», είπε η Φαίη τονίζοντας ότι δεν το ήθελε καθόλου να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και ότι ο Γιώργος είναι ακόμη οικογένεια για εκείνη.

Παράλληλα, μίλησε με λόγια τρυφερά και χαμόγελο για τον νέο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο: «Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω, εάν δεν είχε προοπτική. Για να το επιτρέψω να γίνει, να βγει προς τα έξω, σημαίνει πολλά».

«Λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί τώρα… Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης, σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τα φέρω σε δύσκολη θέση. Όλα θέλω να έρθουν χωρίς αναταράξεις. Εάν οτιδήποτε γίνει, δεν επηρεάσει τα παιδιά…», πρόσθεσε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact