ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στη Μονεμβασιά: Η τελευταία κίνηση του δράστη πριν το θανατηφόρο τροχαίο στη Μονεμβασιά

Δεν το χωρά ανθρώπου νους το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το Σάββατο (7/5) στη Μονεμβασιά, όπου όχημα που οδηγούσε ένας 52χρονος παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους.

Μάλιστα η απάθεια του δράστη έχει σοκάρει τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση καθώς παραμένει ακόμα άγνωστη η αιτία που «πυροδότησε» το φονικό ξέσπασμά του.

O 52χρονος δράστης δεν είναι σε θέση να καταθέσει, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δε φαίνεται να γνώριζε καν τα θύματά του. Όπως προκύπτει από στοιχεία της προανάκρισης, οι δύο άτυχοι άντρες βρέθηκαν τυχαία στην πορεία του, ενώ οι πρώτες εξετάσεις που έγιναν στον οδηγό έδειξαν ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 52χρονος βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, σαν να ήταν σε δολοφονικό αμόκ. «Ήταν σαν να έπαθε κάτι ξαφνικά ή υπήρχε κάτι ψυχολογικό που δεν είχε διαγνωστεί μέχρι σήμερα», τονίζουν αστυνομικοί και προσθέτουν ότι δεν είναι καν σε θέση να περιγράψει στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ. «Είναι σαν να βρίσκεται στον κόσμο του», δηλώνουν χαρακτηριστικά.

Όπως κατέθεσε στις αρχές ένας φίλος του, 1-1,5 ώρα πριν το τραγικό συμβάν ήταν μαζί, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και γι΄αυτό τον λόγο τον πήγε στο σπίτι του. Στη συνέχεια μόνος του πήρε το αυτοκίνητο, πήγε σε μια ταβέρνα της περιοχής, όπου κι εκεί φέρεται να είχε μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Όπως περιγράφουν, πήγαινε πάνω από τα τραπέζια των πελατών και κοιτούσε τα πιάτα τους, πήγαινε έξω, άναβε τσιγάρο και στη συνέχεια έμπαινε πάλι μέσα, ενώ κάθισε σε ένα τραπέζι και όταν τον είδε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, δεν τον σέρβιρε και του είπε να πάει στο σπίτι του να ξεκουραστεί.

Με το που έφυγε από εκεί βρήκε στην πορεία του τους δύο άτυχους άντρες πάνω στη μοτοσυκλέτα, παρέσυρε τον έναν για 200 μέτρα και όταν επέστρεψε μετά από ένα τέταρτο, που ο ένας άντρας ήταν νεκρός και ο άλλος αιμόφυρτος, και είχε συγκεντρωθεί αστυνομική δύναμη και κάτοικοι της περιοχής, όπως αναφέρουν, προσπαθούσε να βρει τον άνθρωπο που ήταν ζωντανός προκειμένου να περάσει και πάλι από πάνω του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact