ΚΟΣΜΟΣ

Φώτης Ντούλος: Η εξαφάνιση της γυναίκας του, η απόπειρα αυτοκτονίας και τι πιστεύουν οι αρχές

Στο νοσοκομείο ο 52χρονος ομογενής, διαψεύδονται οι αναφορές πως είναι νεκρός

Να βάλει τέλος στη ζωή του πιστεύουν οι αρχές πως επιχείρησε χθες ο Φώτης Ντούλος, Έλληνας ομογενής στις ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του Τζένιφερ.

Ο 52χρονος Ντούλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο UConn Health Center στο Φάρμινγκτον του Κονέκικατ, όπου μεταφέρθηκε με δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, σύμφωνα με την αστυνομία. Σύμφωνα με το CNN, θα μεταφερθεί στο Jacobi Medical Center, στο Μπρόνξ της Νέας Υόρκης.

Χθες μεταδόθηκε πως ο Έλληνας ομογενής ήταν νεκρός, κάτι που στη συνέχεια διαψεύστηκε, ενώ ο δικηγόρος του δήλωσε πως ο Ντούλος λαμβάνει θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο.

Οι αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι του καθώς ο Ντούλος δεν είχε εμφανιστεί, όπως προβλεπόταν, σε επείγουσα διαδικασία στο δικαστήριο αναφορικά με τον ορισμό της εγγύησής του. Φτάνοντας εκεί, εντόπισαν τον 52χρονο καθισμένο μέσα στο αυτοκίνητό του, στο γκαράζ του σπιτιού, σε δύσκολη κατάσταση.

Τότε μπήκαν δια της βίας στον χώρο και άρχισαν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη.

Fotis Dulos is in critical condition after an apparent suicide attempt.#NewCanaan #Connecticut #FotisDulos #fotisdulos #JenniferDulos #jenniferdulos https://t.co/QSS1jsdgxm pic.twitter.com/s7GHUMUG2G

— NewCanaan Advertiser (@NCAdvertiser) January 28, 2020

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν μόνος στο σπίτι.

Ο Φώτης Ντούλος αναμενόταν να εμφανιστεί στο δικαστήριο καθώς ένα ακίνητό του, που είχε χρησιμοποιηθεί για να οριστεί η εγγύηση των έξι εκατομμυρίων δολαρίων, διαπιστώθηκε πως είχε κατασχεθεί.

Συνολικά υποθηκεύτηκαν έξι ακίνητα για να εξασφαλιστεί η εγγύηση.

Η εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος

Η 50χρονη Τζένιφερ Ντούλος, μητέρα πέντε παιδιών, εξαφανίστηκε τον περασμένο Μάιο στο New Canaan του Κονέκτικατ, αφότου άφησε τα παιδιά της στο σχολείο.Οι αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητό της κοντά στο σπίτι αλλά η ίδια ήταν άφαντη και πλέον εκτιμάται πως είναι νεκρή.

Με τον εν διαστάσει σύζυγό της ήταν σε σύγκρουση για το θέμα της επιμέλειας των παιδιών τους. Η Τζένιφερ είχε μετακομίσει το 2017 στο σπίτι στο New Canaan και είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Όπως μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο, λίγο πριν την εξαφάνισή της είχε πει στις αρχές πως φοβόταν τον σύζυγό της.

Here is what we know, and what we don’t know about Fotis Dulos’ attempted suicide.#NewCanaan #Connecticut #FotisDulos #fotisdulos #JenniferDulos #jenniferdulos https://t.co/Ckvfd2Y41R

— NewCanaan Advertiser (@NCAdvertiser) January 28, 2020

«Το ξέρω πως το να ζητήσω διαζύγιο θα τον εξοργίσει» είχε πει. «Ξέρω πως θα προσπαθήσει να μου το ανταποδώσει με το να μου κάνει με κάποιο τρόπο κακό».

Ο Φώτης Ντούλος αρνήθηκε πως την είχε απειλήσει ή εκφοβίσει.

Ο ίδιος συνελήφθη με την τότε σύντροφό του Μισέλ Τροκόνις τον Ιούνιο και τους απαγγέλθηκαν επιμέρους κατηγορίες για τον φόνο και την απαγωγή της πρώην συζύγου του. Οι ίδιοι δήλωσαν αθώοι αλλά η Αστυνομία είχε βρει σημάδια με αίμα και ενδείξεις απόπειρας να καθαριστεί ο χώρος.

Την ημέρα της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλος, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν κάποιον που έμοιαζε με την περιγραφή του συζύγου της να βγαίνει από το όχημά του και να ρίχνει πολλές σακούλες απορριμμάτων σε πολλούς κάδους στην περιοχή του Hartford. Αργότερα οι αρχές εντόπισαν μέσα σε κάδους ρούχα και αντικείμενα με το αίμα της Τζένιφερ Ντούλος πάνω τους.

Ο 52χρονος ομογενής είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Fore Group, κατασκευαστικής εταιρείας με έδρα το Φάρμινγκτον.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact