ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον ανήλικο τότε Αιγύπτιο

Το φως της δημοσιότητας είδαν δύο φωτογραφίες – ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Λιγνάδη και έναν εκ των μηνυτών του, τον ανήλικο τότε Αιγύπτιο ο οποίος κατηγορεί τον σκηνοθέτη για βιασμό.

Οι δύο λήψεις που αναρτήθηκαν στο zougla.gr και οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή T-Live, παρουσιάζουν τους δύο άνδρες στο καμαρίνι του Λιγνάδη 6 χρόνια πριν, μετά την παράσταση «Ριχάρδος ο Γ’». Σε αυτές, ο 56χρονος σήμερα σκηνοθέτης παρουσιάζεται γυμvός από τη μέση και πάνω να αγκαλιάζει τον 17χρονο τότε Αιγύπτιο.

Παρά το γεγονός πως το εν λόγω υλικό κατατέθηκε από τον 23χρονο σήμερα μηνυτή, ο Αλέξης Κούγιας τις χρησιμοποιεί ως στοιχείο υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ανάμεσα στον εντολέα του και τον ανήλικο φαίνεται να υπάρχει μεγάλη οικειότητα. Σύμφωνα με τον Κούγια, μάλιστα, οι φωτογραφίες αυτές έχουν τραβηχτεί μετά τον φερόμενο βιασμό του Αιγύπτιου.

Ακόμα, υπάρχει και μία τρίτη φωτογραφία η οποία απεικονίζει τον ανήλικο τότε Αιγύπτιο στο σπίτι του Λιγνάδη, φορώντας μόνο το εσώρ0υχό του.

«Δεν μου επέτρεπε γενικά ο Λιγνάδης να βγάζω φωτογραφίες μαζί του, ωστόσο βρήκα δύο που είχα βάλει στο καμαρίνι του μαζί του μετά την παράσταση ‘Ριχάρδος ο Γ’, τέλη του 2015 με αρχές του 2016, τις οποίες σας εγχειρίζω μαζί με άλλες δύο φωτογραφίες από τις οποίες η μία είναι από τότε που εμένα στο σπίτι του, ενώ την άλλη την έβαλε ο ίδιος ενώ στεκόταν όρθιος μπροστά στον καθρέφτη. Αυτή την τελευταία την έστειλα στο ιδιωτικό μας chat 17 Ιανουαρίου 2016. Αυτά τα καταθέτω τώρα γιατί από το διάστημα που σταμάτησα να μιλάω με το Λιγνάδη μέχρι τώρα, προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω πόσο λάθος ήταν αυτό που έχει γίνει», κατέθεσε στην ανακρίτρια ο Αιγύπτιος.

Στην ερώτηση γιατί δεν κατέθεσε νωρίτερα, ο ίδιος απάντησε:

«Γιατί φοβόμουν το Λιγνάδη μήπως μoυ προκαλέσει κακό και γιατί με είχε ήδη απειλήσει ότι αν ανέβει στο διαδίκτυο κάποια κοινή μας φωτογραφία, θα μου πετάξει οξύ στο πρόσωπο μια πρώην του. Τον φοβόμουν γιατί ξέρω ότι έχει πολλές διασυνδέσεις και αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάνε πολλά άτομα».

Δείτε το υλικό:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact