ΚΟΣΜΟΣ

Φόβοι για κραχ στην Τουρκία – «Προδότης ο Ερντογάν»

Ξεσηκώθηκε η αντιπολίτευση, ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!

Ραγδαίες εξελίξεις στην Τουρκία με ανταποκριτές να κάνουν λόγο για κραχ που κρύβει ο Ερντογάν αι που τις επόμενες μέρες θα κάνει αισθητή την εμφάνισή του στην τσέπη του τούρκου καταναλωτή!

Το δολάριο άρχισε να ξεπερνά μέσα σε λίγες μόνο ώρες τις 12 TL, φτάνοντας το μεσημέρι της Τρίτης το απίστευτο 13,16 TL, σημειώνοντας άνοδο 15,44% μόνο σε μία ημέρα!

Η αντιπολίτευση έχει «εκραγεί» και ζητεί από τον Ερντογάν να παρέμβει και να σταματήσει την κατρακύλα του εθνικού νομίσματος.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας και αρχηγός του Κόμματος τους Μέλλοντος, Αχμέτ Νταβούτογλου, κατηγορεί τον Ερντογάν για προδοσία και δήλωσε ότι θα συναντηθεί με Κιλιτσντάρογλου και Ακσενέρ.

«Καλώ όλους τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων και το αγαπημένο μας έθνος να ξεκινήσουν έναν πραγματικό οικονομικό πόλεμο της ανεξαρτησίας σε αυτήν την προδοσία», δήλωσε μέσω twitter, ενώ ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, σήμερα στις 17.00 και με την αρχηγό του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ, αύριο στις 14.30.

Ο πρώην τσάρος της οικονομίας, Αλί Μπαμπατζάν, σε δηλώσεις του όταν το δολάριο ήταν ακόμη κοντά στις 12 λίρες εκλιπάρησε τον Τούρκο πρόεδρο: «Κύριε Ερντογάν, επιτέλους σταματήστε. Βυθιζόμαστε! Φτάνει πια! Δεν είναι Πόλεμος Ανεξαρτησίας της Οικονομίας αυτός».

Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος, τα πράγματα στην Τουρκία δείχνουν σοβαρά! Το να ακούγεται η λέξη «ΠΡΟΔΟΣΙΑ» από έναν πολιτικό όπως ο Νταβούτογλου, ο οποίος διατηρεί σε γενικές γραμμές ήπιους τόνους, λέει πολλά για την κατάσταση στην γείτονα.

Δεδομένου ότι και τα εκλογικά ποσοστά του Ερντογάν κατρακυλούν, ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ξέσπασμα ΣΟΒΑΡΗΣ ΚΡΙΣΗΣ στην γείτονα με ενδεχόμενη πτώση του «Σουλτάνου».

Θα είναι αναίμακτη ή θα έχει επιπτώσεις στο Αιγαίο ή κάπου αλλού;;;

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact