ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

ΦΡΟΣΩ ΚΥΡΙΑΚΟΥ: Αγκαλιά με το νέο της έρωτα δύο μήνες μετά το μοιραίο τροχαίο

Εξήντα οκτώ ημέρες μόλις πέρασαν από το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, έστειλε στη μονάδα εντατικής θεραπείας την 31χρονη Μίνα Αρναούτη με πολλά και σοβαρά προβλήματα που θα την ακολουθούν σε όλη της τη ζωή… και τη Φρόσω Κυριάκου με το σοβαρό τραυματισμό στον ώμο και τα ψυχολογικά προβλήματα που η ίδια επικαλείται ότι της έχει προξενήσει το πολύ σοβαρό τροχαίο.

Η Φρόσω, η 21χρονη κοπέλα, ήταν συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη εκείνο το μοιραίο πρωινό, σύμφωνα με όσα τουλάχιστον λέγονται μέχρι και σήμερα στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Η πανέμορφη κοπέλα έλεγαν όχι μόνο οι φήμες αλλά και το ρεπορτάζ, πως εκτός από φίλη του Παντελίδη είχαν και σχέση συναισθηματική…

Η Φρόσω Κυριάκου γράφτηκε ότι ήταν το κορίτσι του Παντελή Παντελίδη, η κοπέλα που διακριτικά ήταν δίπλα του, η πανέμορφη γυναίκα που του είχε κλέψει την καρδιά! Δεν έτυχε ποτέ να δούμε φωτογραφία του Παντελή και της Φρόσως. Ήρθαν στη δημοσιότητα διάφορα βίντεο και φωτογραφίες όπου η Φρόσω έδειχνε τη λατρεία της στον καλλιτέχνη, αλλά ποτέ όλες αυτές οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν με ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο.

Σήμερα, λοιπόν, ήρθε στη δημοσιότητα ένα ακόμα ντοκουμέντο που αφορά στη Φρόσω Κυριάκου.

Η Φρόσω έχει αλλάξει σελίδα 100%. Στο ντοκουμέντο το φωτογραφικό που σας παραθέτουμε θα δείτε τη νεαρή κοπέλα με το νέο σύντροφό της στην ταβέρνα Μυρτιά της Νέας Σμύρνης με μεγάλη παρέα, καθώς και με έναν άνθρωπο που στεκόταν δίπλα της και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός μαζί της, όπως μας μετέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας δημοσιογράφος του youweekly.gr .

Froso Froso-2

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πληροφορίες η Φρόσω ήταν χεράκι –χεράκι με τον παίκτη του μπάσκετ ο οποίος παίζει στην Α2 κατηγορία. Ο αυτόπτης μάρτυρας είπε στο youweekly ότι οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί ο ένας με τον άλλο και αντάλλασαν φιλιά και αγκαλιές.

Στη φωτογραφία που βλέπετε ο νεαρός μπασκετμπολίστας έχει βάλει το χέρι του στην πλάτη της Φρόσως και παρακολουθεί την κουβέντα της παρέας.

Από ό,τι μας είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, δημοσιογράφος από τη συγκεκριμένη ταβέρνα έφυγαν αργά το βράδυ αγκαλιασμένοι και η Φρόσω Κυριάκου δεν σταμάτησε να χαμογελάει και να αστειεύεται με τους γύρω της.

Κάποιοι ίσως βιαστούν να πουν ότι έχουν περάσει μόλις 68 ημέρες από το θάνατο του συντρόφου της, ότι τα δάκρυα δεν έχουν προλάβει να στεγνώσουν στα πρόσωπα εκείνων που λάτρευαν τον Παντελίδη, ότι το χώμα που σκεπάζει το νεαρό καλλιτέχνη είναι ακόμα παγωμένο, ότι οι εκδηλώσεις λατρείας ακόμη και τώρα συνεχίζονται, ότι η υπόθεση δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί.

Εμείς για να κάνουμε το συνήγορο του διαβόλου θα πούμε δύο πράγματα: 1. Ότι η ζωή συνεχίζεται, 2. Ότι μέχρι και σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί στοιχεία ότι πραγματικά αυτή η κοπέλα είχε σχέση με τον Παντελίδη ερωτική!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact