ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Γαβαλάς: Έκανα αίτηση σε δήμο για καθαριστής ή για να βοηθάω στα συσσίτια!

Αίτηση σε δήμο προκειμένου να τον προσλάβει σε κάποια κοινωνική υπηρεσία ώστε με τον τρόπο αυτό να αποπληρώνει τα χρέη του έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” εξήγησε: «Το 2010, όταν έκανε την παρουσία της η κρίση, άρχισαν τα προβλήματα, τα οποία εγώ δεν είχα αντιληφθεί εξαιτίας των συχνών ταξιδιών μου στο εξωτερικό. Και ενώ όλοι μου έλεγαν ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπούσε, εγώ απαντούσα: ‘Eίστε τρελοί. Δεν φεύγω γιατί αγαπώ τη χώρα μου και θα μείνω εδώ’. Αλλά άργησα να καταλάβω πως είχα στα οικονομικά της επιχείρησής μου τέρατα, ελεεινά άτομα και μέχρι σήμερα τους κάνω καταγγελίες, αλλά το κράτος δεν κάνει τίποτα. Όμως δεν το βάζω κάτω! Ζω για να ταλαιπωρώ αυτούς που πιστεύουν πως θα με εξοντώσουν και αυτό είναι και το μότο μου. Δεν εξοντώνομαι εύκολα. Η φυλακή ουσιαστικά ήταν μια δοκιμασία των αντοχών μου. Έτσι το βλέπω».

Ο ίδιος μάλιστα εξηγεί ότι ψάχνει για δουλειά προκειμένου να αποπληρώσει τα χρέη του: «Όσοι ζουν και περνάνε καλά εις βάρος μου εύχομαι να περνάνε δύο φορές τον μήνα από φαρμακεία, κάτι που εγώ δεν θα κάνω, γιατί τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Αυτή τη στιγμή, σας δίνω συνέντευξη και το μόνο που θέλω είναι να βάλω αγγελία ‘Ζητείται εργασία’, αν είναι δυνατόν ακόμα και μέσα στο ίδιο μου το κτήριο, το οποίο είναι ακόμα μουσείο, για να το βλέπουν όλοι οι ξένοι και να με λένε ηλίθιο που το έφτιαξα. Έχω κάνει και μια αίτηση στον δήμο για να με πάρει, ώστε να μπορώ να αποπληρώνω τα χρέη μου μέσα από κοινωνική υπηρεσία που θα προσφέρω σαν καθαριστής ή με το να προσφέρω φαγητό στα συσσίτια, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact