ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών

«Εθνική ανάγκη για τον τόπο η εκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ»

Την αισιοδοξία της ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας σε συγκέντρωση στην Κοζάνη, ενώ πρόσθεσε ότι ότι «δημιουργούμε τον τρίτο, τον προοδευτικό πόλο διακυβέρνησης που έχει ανάγκη η χώρα μας».

Κατά την ομιλία της η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε επίσης «εθνική ανάγκη για τον τόπο» την εκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ και συμπλήρωσε πως πρόκειται για συνεργασία στρατηγικής σημασίας απολύτως αναγκαία για τον τόπο.

«Η εποχή της λεηλασίας του ΠΑΣΟΚ και της απομόνωσης των δυνάμεών του τελείωσε οριστικά. Το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάδειξη ενός δυναμικού τρίτου εναλλακτικού πόλου, με αυτόνομο λόγο, και αυτοδύναμη στρατηγική» είπε η κ. Γεννηματά και συμπλήρωσε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ είναι η «Κεντροαριστερά της λογικής», που εκφράζει «το ριζοσπαστικό Κέντρο, το Δημοκρατικό Σοσιαλισμό και την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε στον πρόεδρο της Ν.Δ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, για τους ισχυρισμούς του ότι το ΠΑΣΟΚ εμπόδισε την περίοδο της συγκυβέρνησης να προχωρήσουν κάποιες από τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.

«Τους εμποδίσαμε να εφαρμόσουν το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμά τους και είμαστε περήφανοι για αυτό», είπε η κ. Γεννηματά και τόνισε ότι «με ευθύνη της παράταξής του φτάσαμε έως εδώ».

Σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «από εδώ και στο εξής, κάθε ευρώ που χάνεται από την τσέπη του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, του επιχειρηματία έχει την υπογραφή και τη φωτογραφία του κ. Τσίπρα».

Παράλληλα, έθεσε θέμα αναδιαπραγμάτευσης και βελτίωσης των αρνητικών σημείων της συμφωνίας, αναφερόμενη ειδικά στα θέματα της φορολόγησης των αγροτών, τις συντάξεις, της απελευθέρωσης των ομαδικών απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact