ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης

«Είναι μάσκα το χαμογελαστό πρόσωπο του πρωθυπουργού»

«Εκλογές; Προσωπικά δεν τις βλέπω, όχι.. Μακάρι να γίνουν σήμερα εκλογές, μακάρι να είχαν γίνει από χτες. Η παραμονή του Α. Τσίπρα, είναι επιζήμια για τη χώρα», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας την Τετάρτη στον Βήμα FM.

Αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την άποψη πως «τους έχει γυρίσει εντελώς μπούμερανγκ και ο κόσμος πολύ γρήγορα κατάλαβε, ότι το να λέει ότι θα μοιράσει 246 εκατ. είναι ψέμα. Και δεύτερον, διότι βγήκε η Κομισιόν αμέσως και είπε ότι αυτά δεν μπορείτε να τα ακουμπήσετε γιατί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Και εκείνο που νομίζω ότι τους γύρισε πολύ μπούμερανγκ, είναι η αναλγησία, των κυβερνώντων μπροστά στην ανεργία των ανθρώπων.

Η εικόνα της κ. Τσικρίκα, ο Τσίπρας, ο οποίος πάντα ήταν το καλό παιδί και το χαμογελαστό, το οποίο έχασε τη ψυχραιμία του και της είπε περίπου «βγάλε το σκασμό» και κυρίως η συνέχεια του θέματος, όπου έβαλαν τον Πολάκη να της ορμήξει, αυτό νομίζω ότι του έκανε πολύ μεγάλη ζημιά. Μην σας μπερδεύει το χαμογελαστό πρόσωπο του Τσίπρα, αυτό είναι μία μάσκα. Ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης».

«Τρεις ΕΝΦΙΑ, για τρία χρόνια ΕΝΦΙΑ, έχασε ο Α. Τσίπρας και ο Π. Καμμένος στο Eurogroup, το Μάιο. Και δεν το έμαθε κανένας. Όμως και οι δημοσιογράφοι, υποστηρίξατε τον Τσίπρα. Όταν ο Σαμαράς, ο κακομοίρης, δούλευε 24 ώρες το 24ωρο, για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, ένα μπράβο δεν άκουσε στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση Σαμαρά, ήταν μακράν η καλύτερη κυβέρνηση της κρίσης», συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, «αν είχε βγει ο Σταύρος Δήμας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν θα είχαμε χάσει τα 6 δις., δεν θα είχαμε γυρίσει στην ύφεση».

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις, παρατήρησε: «Ήμασταν το Σεπτέμβριο του 15’, μείον 7 μονάδες στις εκλογές και είμαστε τώρα, συν 6, δηλαδή, έχουμε σε ένα χρόνο 14 μονάδες διαφορά. Θυμάσαι καμία άλλη φορά, που σε έναν χρόνο, να έχεις 14 μονάδες διαφορά δημοσκοπική μεταβολή;».

«Ο Κυριάκος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ εργατικός, είναι αυτό που λέμε νοικοκύρης. Η Ελλάδα, χρειάζεται έναν νοικοκύρη πρωθυπουργό, αυτήν την στιγμή. Όταν με το καλό γίνει πρωθυπουργός, θα σας καταπλήξει. Πιστεύουμε ότι αν είναι να πάρεις την εξουσία με παραμύθια και μετά σε κυνηγάνε από πίσω και σου λένε, αυτά μας είπες και δεν τα έκανες, βλάπτεις και τον εαυτό σου και τη Δημοκρατία», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο θέμα του Ελληνικού, επισημαίνοντας πως ο πρωθυπουργός «και στο Ελληνικό, που είπε αυτά που είπε, δεν κάνει τίποτα. Υπογράφουν το προσύμφωνο τον Ιούνιο, ανακοινώνουν ότι θα έχει περάσει στη Βουλή, μέχρι μέσα Ιουλίου, έχουμε φτάσει μέσα Σεπτεμβρίου, και ακόμα δεν έχει έρθει στη Βουλή. Όσο αργεί, δεν ξεκινάνε της Λάμδα, την επένδυση».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact