ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Σε 3,5 χρόνια θα πάμε στο Ελληνικό να εγκαινιάσουμε τα κτίρια

“Η πρώτη φάση των κατεδαφίσεων στο Ελληνικό πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 31 Οκτωβρίου. Όσο περνούν οι εβδομάδες θα υπογράφω και καινούργιες διαπιστωτικές πράξεις για τα υπόλοιπα κτίρια. Υπολογίζουμε ότι μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα έχουν γκρεμιστεί όλα τα κτίρια, τα οποία είναι συνολικά 970”.

Αυτό ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, και όπως ενημέρωσε, αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι εκσκαφές για τη θεμελίωση των έργων που έχουν προγραμματιστεί.

“Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει γίνει και η μεταβίβαση των μεριδίων εφόσον θα έχει λήξει ο διαγωνισμός για το καζίνο. Σε 3.5 χρόνια θα πάμε εκεί να εγκαινιάσουμε τα κτίρια τα οποία προβλέπει το master plan της πρώτης φάσης του έργου” όπως είπε ο υπουργός ενώ σημείωσε ότι η “Ελληνικό Α.Ε.” έδωσε 20 χιλιάδες ευρώ στον Δήμο Ελληνικού για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων της περιοχής, “γιατί υπήρχε μια πολύ μεγάλη ανησυχία -δόκιμη θα έλεγα- από τους φιλοζωικούς φορείς της περιοχής”.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: “Χρειάστηκαν 20 χρόνια. Είχαμε ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο ιδιοκτησίας του ελληνικού λαού και επί 20 χρόνια δεν κάναμε απολύτως τίποτα. Δεν απέφερε στο ελληνικό δημόσιο ούτε μισό ευρώ. Ήταν ντροπή μας. Μπράβο μας που επιτέλους παίρνει μπρος”.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, για τα εγκαίνια στους νέους σταθμούς του μετρό ο υπουργός σημείωσε: “Η επέκταση της γραμμής 3 του μετρό που αλλάζει τη ζωή των κατοίκων στη Δυτική Αθήνα είναι ένα έργο που σχεδιάστηκε το 2008, η σύμβαση υπογράφηκε το 2012, έπρεπε να έχει παραδοθεί από το 2018 και τελικά εγκαινιάστηκε χθες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κακό είναι και αυτό;”.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact