ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Γη της ελιάς: Ο φόνος, ο χωρισμός και το τρίτο πρόσωπο

Η εντυπωσιακή Ιουλία αλα ’80s. Την Παρασκευή ο δραματικός επίλογος της ως Μυρτάλη στη Γη της ελιάς και το τέλος της σειράς που αναμένεται με ανατροπές.

Ανακατατάξεις στις ιστορίες της Γης της ελιάς, φέρνει ο τραγικός θάνατος της Μυρτάλης με παράλληλα δράματα που θα εξελιχθούν μετά το συγκλονιστικό επεισόδιο της Παρασκευής.

Θα υπάρχει και μία νότα χαράς μέσα σε όλα, αλλά το κλίμα θα είναι βαρύ. Μέχρι να κατασταλάξουμε για το ποιος έχει την ηθική ευθύνη για την δολοφονία της Μυρτάλης, ποιος γνώριζε και ποιος δεν γνώριζε για τον Αλέξη, θα έχουμε παράλληλες εξελίξεις για άλλους μας ήρωες. Ο Γιώργης Κουράκος είναι στο επίκεντρο. Με ένα φόνο και έναν χωρισμό. Και με έναν τρόπο και η Αντιγόνη Κουλουκάκου ως Ιουλία.

Η νέα περιπέτεια του Στάθη και το τέλος του έρωτα του Γιώργη και της Ευτυχίας

Οργή και θρήνος θα βαδίσουν ταυτόχρονα ως έννοιες στη Γη της ελιάς στα επόμενα επεισόδια. Το δράμα μεταξύ της Μυρτάλης και του Αλέξη, η δική της δολοφονία και η δική του αυτοκτονία, ολοκληρώνει τους ρόλους της Αφροδίτης Λιάντου και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη με τον πιο συναρπαστικό υποκριτικά τρόπο.

Μετά αναμένεται η απόδοση των ευθυνών. Έχει ευθύνη η Μαργαρίτα που γνώριζε για τον επικίνδυνο γιο της; Φταίνε οι Βρετάκοι που άφησαν μόνη της την ανιψιά τους;

Όταν ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος διαφωνιών θα έχουμε και την επανένωση του Στάθη και της Ιουλίας η οποία είναι απαρηγόρητη για την Μυρτάλη.

Προς το παρόν η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποφάσισε να ξεκινήσει γυμναστική και ποζάρει με κορμάκι αλλά ’80s. Έτοιμη προφανώς για το νέο γυμναστήριο του Ορέστη Αντωνιάδη (Γιώργος Αγγελόπουλος) στη Μάνη;

Ο έρωτας των δύο πρωταγωνιστών, θα ολοκληρωθεί με έναν γάμο αλλά θα τον απολαύσουμε από την νέα σεζόν και όχι πριν το καλοκαίρι όπως αναμενόταν.

Προετοιμασίες γάμου έχουμε και για τον Γιώργη και την Ευτυχία μόνο που εδώ θα έχουμε την ανατροπή. Τα spoilers αναφέρουν πως εντελώς τυχαία σε μία ανακαίνιση στο σπίτι τους, θα δει ένα σημάδι που θα του κινήσει το ενδιαφέρον. Φυσικά προέρχεται από την βραδιά του φόνου του Ανέστη.

Ο Κουράκος βασανίζεται από τις υποψίες και μάλλον εδώ θα έχουμε την μεγάλη ανατροπή, γιατί πριν τον γάμο θα τα ανακαλύψει όλα. Η Ευτυχία θα του τα αποκαλύψει μεν όλα αλλά η Άννα θα προσπαθήσει να πάρει πάνω της το μεγαλύτερο μερίδιο του φόνου.

Ο αστυνόμος όπως καταλαβαίνεις θα δει να ανατρέπεται όλη του η ζωή για δεύτερη φορά.

Δεν θα βρει ξανά τον έρωτα όπως λένε οι πληροφορίες που του αποδίδουν νέο φλέρτ με την Αφροδίτη ως τρίτο πρόσωπο. Η νεαρή νέα γιατρός της Μάνης έχει δημιουργήσει ήδη αναστάτωση, αλλά μάλλον ο Χρήστος θα είναι ο τυχερός μετά τον χωρισμό του με την Εύα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact