ΑΠΟΨΕΙΣ

Για Γκραν- πρι στην Τουρκία ετοιμάζεται η Ρωσία!

Σκληρός ο Μάρτιος με αυτά που φέρνει…

Στην Γείτονα χώρα συμβαίνουν πράγματα και θάματα για τα οποία δεν έχουμε καθαρή εικόνα τι κρύβονται πίσω από αυτά.

Οι επιπτώσεις από τις κυρώσεις της Ρωσίας έχουν προκαλέσει ένα κοινωνικό ηφαίστειο που είναι έτοιμο να σκάσει στα χέρια του Σουλτάνου για αυτό και διέταξε να κλείσουν τουρκικά ΜΜΕ.

Αυτή την στιγμή η Κωνσταντινούπολη είναι ένας θάλαμος αερίων από τα καπνογόνα. Βίαια επεισόδια πυροδοτεί η φίμωση από τον Ερντογάν της εφημερίδας «Zaman». Pontos News Ο σουλτάνος φιμώνει τη Zaman-Μαύρη σελίδα για τον Τύπο στην Τουρκία. Έθνος Τουρκία: Επεισόδια έξω από την εφημερίδα «Zaman» -Ο Ερντογάν την έθεσε υπό έλεγχο. iefimerida Κωνσταντινούπολη: Δακρυγόνα και συγκρούσεις έξω από τα γραφεία της Zaman

Πριν από λίγο το τηλεοπτικό RT ανέφερε ότι κυβερνητικές πηγές του Ισραήλ συσχετίζουν ανοικτά την σχέση του κλεμμένου πετρελαίου της ISIS με την τουρκία.

Η εικονική ανάπτυξη των γειτόνων με τα κλεμμένα πετρέλαια έσκασε σαν μπαλόνι με θόρυβο και οι τούρκοι αγανακτούν κατά του σουλτάνου, ο οποίος έχει αυτή την στιγμή συνεργούντος και του κουρδικού περιορισμένες αλλά συγκεκριμένες λύσεις.

ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ οποιαδήποτε ελευθερία του τύπου για να περιορίσει την έκταση των αντιδράσεων.

ΝΑ ΦΛΟΜΩΣΕΙ την Ελλάδα και την Ευρώπη με την ολοένα αυξανόμενη ροή προσφύγων.

Βλ. ( Τεράστιες διαστάσεις λαμβάνει η προσφυγική κρίση καθώς μόνο μέχρι τέλος Μαρτίου θα δεχτούμε ακόμη 100.000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες ανακοίνωσε ο επίτροπος της ΕΕ για τη Μετανάστευση, τις Εσωτερικές Υποθέσεις και την Ιθαγένεια, Δημήτρης Αβραμόπουλος http://www.pronews.gr/portal/20160305)

ΝΑ ΦΛΟΓΩΣΕΙ όλο το γεωπολιτικό σκηνικό στην Συρία και το Αιγαίο, ουσιαστικά να το παίξει ότι είναι ο αδικούμενος στην ενεργειακή λεκάνη της Αν. Μεσογείου και του Αιγαίου.

Τελικά με αυτά που κάνει δεν του κόβει ότι μετατρέπει την Τουρκία σε μια απέραντη πίστα γεωπολιτικού γκραν- πρι.

Το ποιος ετοιμάζεται να τρέξει φόρμουλα 1 στην γείτονα χώρα το ξέρει μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ;

¨Tο ρωσικό αεροπλανοφόρο «Admiral Kuznetsov» ολοκλήρωσε τις δοκιμές του στην Βόρειο Θάλασσα και αποπλέει τις επόμενες εβδομάδες, μέσω Γιβραλτάρ, για την Ανατολική Μεσόγειο για να ηγηθεί μαζί με το καταδρομικό κάσης «Varyag» του ρωσικού Στόλου στην Μεσόγειο αποτελούμενο από 20 περισσότερα από 20 πολεμικά πλοία. Όπως ανακοινώθηκε το αεροπλανοφόρο, με δεκάδες Su-33, τα νέα MiG-29K και μαχητικά εγγύς υποστήριξης Su-25 στη ναυτική τους έκδοση θα πλεύσει προς τις ακτές της Συρίας, καθώς η Τουρκία δεν δείχνει διάθεση αποδοχής της συμφωνίας εκεχειρίας. Σε μια ταπεινή τελετή, οι άνδρες του πλοίου έλαβαν την Θεία Κοινωνία και οι πιλότοι αξιωματικοί εξομολογήθηκαν στον πνευματικό του πλοίου. Η παρουσία των αεροσκαφών του αεροπλανοφόρου κρίθηκε κάτι παραπάνω από αναγκαία, καθώς τα περίπου 45 ρωσικά μαχητικά του αεροπορικού αποσπάσματος που εδρεύει στην βάση έξω από την Λαττάκεια είναι πολύ λίγα για να αντιμετωπίσουν τυχόν συνδυασμένη ενέργεια της τουρκικής και της σαουδαραβικής Αεροπορίας και όχι μόνο:¨ του Βασίλη Καπούλα http://www.pronews.gr/portal/20160305/

Ο Ρώσος φόρεσε το κράνος γιατί η εκκίνηση της Φόρμουλας 1 από στιγμή σε στιγμή ξεκινάει.

Πόσους γύρους έχει και πόσο θα κρατήσει άγνωστο.

Γνωστό όμως είναι ότι στο τέρμα του αγώνα θα τον περιμένουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ εκεί που θα γίνει και η απόδοση των βραβείων και των κλεμμένων όλων των εποχών προς τους ΡΩΜΗΟΥΣ.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact