ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Γιάννης Αγγελάκης: Αντίο στο γελαστό παιδί

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες συνόδεψαν τον αδικοχαμένο make up artist Γιάννη Αγγελάκη στην τελευταία του κατοικία.

Ο Γιάννης Αγγελάκης δεν μένει πια εδώ, γι’ αυτό και οι μουσικές σταμάτησαν, οι πρόβες διακόπηκαν στη μέση και έμειναν πίσω μόνο τα πινέλα, τα χρώματα, τα αυτόγραφα και τα αποκόμματα εφημερίδων να υμνούν το ξεχωριστό ταλέντο του.

Τον γνωστό και πολύ αγαπητό στην ελληνική showbiz make up artist, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ανήμερα το Μεγάλο Σάββατο, αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του, σε μια συναισθηματικά φορτισμένη τελετή, την περασμένη Παρασκευή στο Νεκροταφείο Ζωγράφου. Ο ιδιαίτερος μίμος, που πρόσφερε γέλιο και σκόρπιζε χαρά στους θεατές με το μπρίο, το ταλέντο και τις ξεχωριστές μεταμορφώσεις του, έφυγε αναπάντεχα μόλις λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του μιούζικαλ «Redskoufitsa… the true story».

Η Κατερίνα Κατσικογιάννη, που αρνήθηκε να ντυθεί στα μαύρα, αποχαιρέτησε τον μονάκριβο αδελφό της με δάκρυα στα μάτια, κρατώντας σφιχτά το χέρι του γιου της Αγγελου, εου έφηβου αγοριού που ο Γιάννης Αγγελάκης αγαπούσε σαν γιο του. Εκείνη αποφάσισε αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού, γιατί και ο Γιάννης της ένα χαρούμενο παιδί παρέμενε, παρά τα 46 χρόνια του.

Η Πέγκυ Ζήνα, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Καίτη Γαρμπή, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Πέτρος Ιμβριος βρέθηκαν στο νεκροταφείο κρατώντας λίγα λουλούδια για τον καλλιτέχνη, τον συνεργάτη και τον καλό τους φίλο. Εκεί και η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, η συμπρωταγωνίστριά του στο μιούζικαλ που δεν πρόλαβαν να παρουσιάσουν, η Βάσια Τριφύλλη, που στεκόταν σκυθρωπή, όπως και ο Τάκης Ζαχαράτος, ενώ απαρηγόρητη ήταν η Χριστίνα Αλεξανιάν. Στο «τελευταίο αντίο» βρέθηκαν ο καλός φίλος του Τρύφωνας Σαμαράς, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Διονύσης Ζάχος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, καθώς και γνωστοί ηθοποιοί, σχεδιαστές, τραγουδιστές, στιλίστες και μοντέλα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact