ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Γιάννης Βαρδής: Τι αποκάλυψε για τη δικαστική διαμάχη και τον γάμο του πατέρα του

Για  τη δικαστική διαμάχη με τη χήρα του πατέρα του μίλησε ο Γιάννης Βαρδής, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πως το όνομά της δεν είναι Φιλοθέη Μωβ, αλλά και υποστηρίζοντας ότι ο γάμος της με τον πατέρα του, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, ήταν μεθοδευμένος!

«Δεν έδιωξα τη γυναίκα του πατέρα μου! Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος βγαίνει και δίνει ένα θέμα από μόνος του και, μάλιστα, ένα θέμα που έχει τελειώσει και λέει ένα όνομα που δεν ισχύει. Δεν την λένε Φιλοθέη Μωβ! Μαρία την λένε… Συγγνώμη, τι να κάνω; Είναι μια περιοχή και ένα χρώμα. Είναι αστείο!», είπε, στην εκπομπή «Όλα», ο τραγουδιστής.

Μιλώντας για τη δικαστική τους διαμάχη, ο Γιάννης ανέφερε: «τα δικαστήρια αφορούσαν σε μία πράξη που έκανα εγώ, που άλλαξα τις κλειδαριές ενώ εκείνη έμενε ακόμα στο σπίτι. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις για το πότε θα φύγει από το σπίτι. Δεν είχα θέμα αρχικά. Κάποια στιγμή όμως της είπα ότι περιμένουμε παιδί και ήθελα να ανέβουμε πάνω να φτιάξω κάποια πράγματα, να νιώσουμε κι εμείς περισσότερη ασφάλεια και μου είπε “δεν θα φύγω”. Εγώ μέχρι εκείνη την ώρα, περίπου δεκαπέντε μήνες μετά το θάνατο του πατέρα μου, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, πενθούσα. Έτσι, κάποια πράγματα που θα έπρεπε να έχω κάνει τα είχα αμελήσει».

Όπως εξήγησε, ενόψει και του ερχομού του παιδιού του στη ζωή, είχε κάνει πολλές συζητήσεις με τη χήρα του πατέρα του για να φύγει από το σπίτι, το οποίο, με βάση τη διαθήκη του Αντώνη Βαρδή, ανήκει στα παιδιά του. «Μπήκα στη διαδικασία και έκανα αποδοχή κληρονομιάς για να είμαι νόμιμος και άλλαξα τις κλειδαριές. Αυτός ήταν ο λόγος της αγωγής, ότι την “έβγαλα” από το σπίτι. Το είχαμε συζητήσει άπειρες φορές και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “δεν θα φύγω”. “Πόσο καιρό γεννάτε; Σε πέντε μήνες; Δεν θα φύγω”! Εκεί έφαγα ένα μεγάλο χαστούκι και είπα πρέπει να προχωρήσω οπωσδήποτε την αποδοχή. Αφού είχε γίνει η αποδοχή θα έπρεπε να στείλω και ένα εξώδικο. Δεν το έστειλα το εξώδικο γιατί καμιά φορά είμαι παρορμητικός και άλλαξα τις κλειδαριές. Θεώρησα ότι προστατεύω την περιουσία του πατέρα μου», συνέχισε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στις φορές που εκείνη βρέθηκε στο σπίτι για να πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα, ο Γιάννης αποκάλυψε πως την πρώτη φορά πήρε το λάπτοπ της και… μαχαιροπίρουνα, ενώ την δεύτερη βιβλία και μπαχαρικά!

«Οι σχέσεις μας ήταν τυπικές. Παντρεύτηκαν δυόμισι μήνες πριν πεθάνει ο πατέρας μου, όταν ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να μιλήσει. Νομίζω ότι όλα ήταν μεθοδευμένα!», πρόσθεσε ο τραγουδιστής και κατέληξε: «είναι εισοδηματίας, παίρνει ενοίκια και παίρνει και το 25% από τα πνευματικά δικαιώματα του μπαμπά μου, που σημαίνει ότι έχει πάρει κάποια αρκετά χρήματα αυτά τα δύο χρόνια. Όπως έχουμε πάρει κι εμείς βέβαια».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact