ΥΓΕΙΑ

Γιατί δεν πρέπει τα βάζουμε τα προφυλακτικά στο πορτοφόλι

Οι άντρες που συνηθίζουν να έχουν προφυλακτικά στο πορτοφόλι ή στην πίσω τσέπη του παντελονιού, πρέπει να αλλάξουν συνήθεια πριν βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Εδώ και χρόνια, αποτελεί κάτι σαν υποχρέωση του άνδρα σε ένα ζευγάρι να έχει αυτός το προφυλακτικό, προκειμένου να γίνει η σεξουαλική επαφή. Αρκετοί μάλιστα, ακόμη και αν δεν έχουν κάποια σχέση, πάντα κουβαλάνε ένα μαζί τους, σε περίπτωση που προκύψει κάτι… ξαφνικό για να μην πιαστούν απροετοίμαστοι και τρέχουν τελευταία στιγμή. Τις περισσότερες φορές το βάζουν είτε στο πορτοφόλι, είτε στην πίσω τσέπη του παντελονιού τους. Ωστόσο, τα μέρη αυτά είναι τα χειρότερα που μπορεί να τα βάλει κάποιος και εγκυμονούν πολλούς κινδύνους που ενδεχομένως να φέρουν το ζευγάρι μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις… Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Karin O’Sulliva που ηγείται της κλινικής ομάδας του FPA – the σeξual health charity και κρίνοντας από τα όσα λέει, δεν πρέπει να έχει και άδικο.
Γιατί; Πολύ απλά γιατί λέει οτι βάζοντας ένα προφυλακτικό σε ένα πορτοφόλι, πόσω μάλλον διατηρώντας το εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, το φθείρεις αρκετά, καθώς το υποβάλλεις σε μεγάλες θερμοκρασίες που μπορεί να το αλλοιώσουν, ενώ η τριβή με τα άλλα αντικείμενα που έχεις εκεί μέσα, μπορεί να το καταστρέψει. Μάλιστα όπως τονίζει, ακόμη και αν δεν το έχεις ανοίξει, ενδέχεται να του δημιουργηθεί μία μικρή τρύπα, η οποία μπορεί να μην είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού, αλλά είναι ικανή να σε φέρει μπροστά σε δυσάρεστες. Κάτι που ισχύει και για την πίσω τσέπη των παντελονιών που συνηθίζουν αρκετοί να τα βάζουν… Για αυτό και η O’Sulliva ζητά από τους άνδρες να τα βάζουν σε πιο άνετο μέρος, με κανονικές θερμοκρασίες.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact