ΥΓΕΙΑ

Γιατί δεν πρέπει τα βάζουμε τα προφυλακτικά στο πορτοφόλι

Οι άντρες που συνηθίζουν να έχουν προφυλακτικά στο πορτοφόλι ή στην πίσω τσέπη του παντελονιού, πρέπει να αλλάξουν συνήθεια πριν βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Εδώ και χρόνια, αποτελεί κάτι σαν υποχρέωση του άνδρα σε ένα ζευγάρι να έχει αυτός το προφυλακτικό, προκειμένου να γίνει η σεξουαλική επαφή. Αρκετοί μάλιστα, ακόμη και αν δεν έχουν κάποια σχέση, πάντα κουβαλάνε ένα μαζί τους, σε περίπτωση που προκύψει κάτι… ξαφνικό για να μην πιαστούν απροετοίμαστοι και τρέχουν τελευταία στιγμή.

Τις περισσότερες φορές το βάζουν είτε στο πορτοφόλι, είτε στην πίσω τσέπη του παντελονιού τους. Ωστόσο, τα μέρη αυτά είναι τα χειρότερα που μπορεί να τα βάλει κάποιος και εγκυμονούν πολλούς κινδύνους που ενδεχομένως να φέρουν το ζευγάρι μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις… Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Karin O’Sulliva που ηγείται της κλινικής ομάδας του FPA – the σeξual health charity και κρίνοντας από τα όσα λέει, δεν πρέπει να έχει και άδικο.
Γιατί; Πολύ απλά γιατί λέει οτι βάζοντας ένα προφυλακτικό σε ένα πορτοφόλι, πόσω μάλλον διατηρώντας το εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, το φθείρεις αρκετά, καθώς το υποβάλλεις σε μεγάλες θερμοκρασίες που μπορεί να το αλλοιώσουν, ενώ η τριβή με τα άλλα αντικείμενα που έχεις εκεί μέσα, μπορεί να το καταστρέψει. Μάλιστα όπως τονίζει, ακόμη και αν δεν το έχεις ανοίξει, ενδέχεται να του δημιουργηθεί μία μικρή τρύπα, η οποία μπορεί να μην είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού, αλλά είναι ικανή να σε φέρει μπροστά σε δυσάρεστες. Κάτι που ισχύει και για την πίσω τσέπη των παντελονιών που συνηθίζουν αρκετοί να τα βάζουν… Για αυτό και η O’Sulliva ζητά από τους άνδρες να τα βάζουν σε πιο άνετο μέρος, με κανονικές θερμοκρασίες.
Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Όταν ο Κουφοντίνας σκότωσε τον Αξαρλιάν και πήγε σαν περαστικός να δει το πτώμα του

Πλατεία Συντάγματος, μεσημέρι 14 Ιουλίου 1992. Κίνηση, ζέστη,…

«Σφάζονται» για την αρχηγία

Μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της περασμένης…

Σκηνές χάους σε νυχτερινό: Πήγαν να δουν την Πάολα και εγκλωβίστηκαν λόγω… κακοκαιρίας

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε…

ΕΛ.ΑΣ.: Επιστολή 37 ανώτατων αξιωματικών στον Κ.Μητσοτάκη – «Ιδού τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό…

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Καΐκι αντιμετώπισε το «υπερκύτταρο» της Χαλκιδικής

Ταινία τρόμου θυμίζουν οι εικόνες ανοιχτά της Ποτίδαιας.…
contact