ΓΥΝΑΙΚΑ

Γιατί οι γυναίκες ξυρίζουν το πρόσωπό τους;

Ακόμα κι αν ακούγεται τρομακτικό (μα πια γυναίκα θέλει να είναι υποχρεωμένη να ξυρίζεται κάθε πρωί;), ξαφνικά όλο και περισσότερες μιλούν γι” αυτό.

Απ” ότι φαίνεται δεν χρησιμεύει μόνο στο να απομακρύνουμε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από το πρόσωπο αλλά, επιπλέον, δίνει μία όψη υγείας, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθάει το δέρμα ώστε το φον-ντε-τεν να απλωθεί πιο όμορφα.

Η Κίρμπι Τζόνσον, συνεργάτης του Pop Sugar έγραψε την εμπειρία της και την ανάρτησε στο ίντερνετ: «Η ιδέα μου μπήκε από ένα βίντεο που είδα στο youtube που μία αισθητικός δείχνει πώς να ξυρίζεσαι για να απομακρύνεις τις τρίχες. Το δοκίμασα. Ξέρετε κάτι; Ξετρελάθηκα.

Η επιδερμίδα μου μετά ήταν τόσο απαλή ώστε δεν μπορούσα να σταματήσω να τη χαϊδεύω. Δέχτηκα τόσα κοπλιμέντα για την επιδερμίδα μου ώστε τελικά αναγκάστηκα να το αποκαλύψω.

Οι γυναίκες που με άκουσαν αρχικά έπαθαν σοκ στη συνέχεια όμως έτρεξαν να αγοράσουν ξυραφάκια». Όσο για τις τρίχες, μας διαβεβαιώνει ότι ούτε αγριεύουν, ούτε αλλάζουν με το ξύρισμα. Καθώς το ξυράφι δεν φτάνει στη ρίζα της τρίχας, δεν μπορεί να επηρεάσει την υφή της.

«Πρόκειται για μία από τις πιο κλασικές θεραπείες της αισθητικής ιατρικής» μας λέει η Αμερικανή δερματολόγος Τζόντι Λιβάιν, Ιατρική Διευθύντρια του ΑΟΒ Med Spa. » Στο dermaplanning χρησιμοποιείται μία λεπίδα και με γρήγορες κινήσεις φεύγουν τα επιφανειακά κύτταρα. Ωστόσο προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να το δοκιμάσει κανείς στο σπίτι γιατί πρέπει να γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο αισθητικό.

πηγή: marieclaire.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact