ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Γιώργος Πετρόχειλος: Επιστολές ηθοποιού υπέρ της Χρυσής Αυγής!

Επιστολές συμπαράστασης προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι βρίσκονται στη φυλακή απέστειλε ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Πετρόχειλος. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώοι και αδίκως βρίσκονται φυλακισμένοι, ενώ χαρακτηρίζει το κράτος «σάπιο».

Διαβάστε αναλυτικά τις επιστολές με τίτλους «Επιστολή συμπαράστασης και κατάθεση ψυχής προς τους αθώους πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής» και «Ερωτήσεις προς το σάπιο προδοτικό καθεστώς», οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο επίσημο site του κόμματος:

«Περήφανοι φίλοι μου (παρακαλώ κάντε μου την τιμή να σας θεωρώ φίλους μου) γεια σας. Είστε οι μοναδικοί, πραγματικά, πολιτικοί άνδρες, και αληθινοί μάγκες, μέσα σ’ αυτό το σάπιο εθνοκτόνο πολιτικό σύστημα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξευτίλα για την Δημοκρατία, από το κυνήγι Ελλήνων πολιτικών για τις εθνικιστικές ιδέες τους.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα και φθορά για τη Δικαιοσύνη, να συνεργάζεται πρόστυχα με το σάπιο καθεστώς, και να φυλακίζει χωρίς αιτία και με κατηγορίες και αποδείξεις που γελάνε ακόμα και οι κότες, τους Έλληνες Εθνικιστές, μόνο και μόνο επειδή ο Ελληνικός Λαός αγκαλιάζει όλο και περισσότερο, την μοναδική ελπίδα για μια αυγή στην Ελλάδα μας. Τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Μόνο και μόνο ΕΠΕΙΔΗ η φοβερά όμορφη παρέα σας, τους κατεξευτελίζει και τους χαλάει τη διεφθαρμένη, βρώμικη, προδοτική και ανθελληνική τους σούπα! Το άδικο σε όλο του το μεγαλείο. Και επειδή ο Έλληνας μπορεί να υποφέρει τα πάντα, εκτός από την ΑΔΙΚΙΑ και την προσβολή της μιας και μοναδικής του ΜΑΝΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και επειδή μαζί με ΕΣΑΣ, που είστε οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που οραματίζεστε απαγκίστρωση από τις σκοτεινές δυνάμεις της Δύσης, τους ελεεινούς και ανθελληνικούς τοκογλύφους του Δ.Ν.Τ. και της καγκελαρίας και οραματίζεστε μια Μεγάλη και Ανεξάρτητη Ελλάδα, με γεωπολιτική – οικονομική – και αμυντική στροφή προς την ομόδοξη Ρωσία του Πούτιν, την πρώτη δύναμη στον κόσμο αυτή τη στιγμή, και πάντα φίλοι μας και υποστηρικτές του πολιτισμού μας, και της ιστορίας μας.

Επειδή μαζί με ΣΑΣ, που είστε οι Μόνοι που μιλάτε για πραγματική δημοκρατία προτείνοντας με το πρόγραμμά σας Δημοψήφισμα για κάθε σοβαρό θέμα που αφορά τη Χώρα μας και τον Λαό μας, πράγμα που ούτε το ακουμπούν τα άλλα κόμματα και το αποφεύγουν, όπως ο διάολος το λιβάνι, μαζί με ΣΑΣ λοιπόν, αυτοί οι σάπιοι, έχουν φυλακίσει και όλο τον Ελληνικό Λαό, έχουν φυλακίσει την Ελλάδα μας, έχουν φυλακίσει το Σύνταγμα! Και γνωρίζουμε όλοι, ότι όλο το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο και όλοι ανεξαιρέτως μια αγκαλιά και απέναντί σας, γιατί όλοι Συμφώνησαν να σας κοπεί η οικονομική ανάσα της χρηματοδότησης και να σας φυλακίσουν με άθλιες και αστήρικτες κατηγορίες! Γιατί;

Γιατί το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ γιγαντώνεται και δεν το σταματούν ούτε οι φυλακίσεις ούτε οι σφαίρες του παρακράτους! Και επειδή λοιπόν, μαζί με ΣΑΣ, έχουν φυλακίσει και εμάς, κάθε έννοια Δίκαιου, αληθινού ή Ελληνικού, γι’ αυτό εμείς ΕΠΕΙΔΗ είμαστε το ΈΘΝΟΣ που δημιούργησε τη Μέγιστη, λέξη-έννοια, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, θα σας αγκαλιάσουμε με την ψήφο μας και την στήριξή μας, για να αποδράσουμε όλοι μαζί από τις φυλακές των ιδεών, του Ελληνικού λόγου, τις φυλακές των διεφθαρμένων, των μιζαδόρων, των δολοφόνων του Έθνους μας και να πετάξουμε προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και προς την ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδος μας και του λαού μας.

Να είστε σίγουροι, πως η σιωπή που τόσο άδικα και αισχρά σας έχουν επιβάλει, έχει γίνει η πιο Δυνατή φωνή της ψυχής και του νου μας. Κάθε μέρα τους σιχαινόμαστε όλο και πιο πολύ. Η αηδία για τις πράξεις και τα λεγόμενά τους, τα λεγόμενα αυτών των Δούλων μας έχει πνίξει. Κρατιόμαστε όμως από τα σχοινιά! Για να τους δώσουμε το τελικό χτύπημα! Την ημέρα των Εθνικών Εκλογών και να γκρεμίσουμε αυτή τη διεφθαρμένη και κατεστραμμένη πολιτική παράγκα με πραγματικούς Έλληνες και Ελληνίδες, αληθινούς Άνδρες και Πολιτικούς Μάγκες, με όραμα Εθνικό, να βάλουμε στη γωνία τους άρρωστους, τους άφυ(ι)λους, τους προδότες, τους ανίκανους. Μπας και η παράγκα ξαναγίνει ΚΑΣΤΡΟ του Ελληνισμού. Μπα κι εκείνο το ΠΡΩΪΝΟ θα είναι μια αληθινά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας.

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε τις σκέψεις μου και την αγάπη μου για ΕΣΑΣ και το όραμά σας. Και πολύ γρήγορα έρχεται η ολοκλήρωση της ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΤΟΥΣ, και η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΑΣ-ΜΑΣ!

Με αγάπη-τιμή-ελπίδα και συναγωνιστικούς χαιρετισμούς

Γιώργος Πετρόχειλος»

www.peoplegreece.com

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact