ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Γνωστή ηθοποιός: Ο μπαμπάς έχασε το μισό του πρόσωπο, η μαμά τη σπονδυλική στήλη

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά του mega Εθνική Ελλάδος σε συνέντευξη της στο περιοδικό «HELLO»  η Μαριέλλα Σαββίδου, μεταξύ  άλων μίλησε για το  σοβαρό τροχαίο που είχαν οι γονείς σε διακοπές στην Ελλάδα.

Το ότι ήσουν ώριμη από μικρή έχει να κάνει και με το ατύχημα των γονιών σου;

Πάρα πολύ! Με ωρίμασε πιο γρήγορα και πολύ νωρίς. Γιατί ήμουν η μεγάλη αδελφή και σε ηλικία 4 ετών, που συνέβη το ατύχημα, είπα στον εαυτό μου: «Τώρα είμαστε εγώ και η αδελφή μου και πρέπει να την προστατέψω». Σκέψου, ως μεγαλύτερη έλεγα στην αδελφή μου να βάλει τη ζακετούλα της και θύμωνα. Και ήμουν μόλις 5 χρονών. Ήταν αστείο και συγκινητικό.

Πώς έγινε το ατύχημα;

Στη Βέροια, σε έναν κεντρικό άξονα συγκρούστηκαν μετωπικά με μεθυσμένο οδηγό, που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Ήταν πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό. Έκαναν και οι δύο πολλές επεμβάσεις. Ο πατέρας μου έχασε το μισό του πρόσωπο και έπρεπε να κάνει πλαστική αναδόμησης. Ήταν κομβικό αυτό το ατύχημα, γιατί εξαιτίας του συνέβησαν κάποια πράγματα που καθόρισαν τη ζωή μου.

Όπως;

Όπως η γαλλική γλώσσα, που μπήκε από νωρίς στη ζωή μου. Όπως σου είπα, οι γονείς μου έπρεπε να κάνουν πολλαπλές εγχειρήσεις. Η μαμά μου είχε σπάσει διάφορα σημεία στη σπονδυλική της στήλη και δεν μπορούσε ούτε να μας σηκώσει ούτε να μας αλλάξει. Γι’ αυτό έπρεπε να φέρουν μια γυναίκα στο σπίτι, για να μας φροντίζει. Επειδή, λοιπόν, δεν έβρισκαν κάποια από την Κύπρο, έφεραν μία από τη Γαλλία, λόγω και των γαλλικών σπουδών της μαμάς. Έτσι κι εγώ, από μικρή αισθάνθηκα τα γαλλικά σαν μητρική μου γλώσσα, αφού ήμουν η διερμηνέας της νταντάς μου, που δεν καταλάβαινε ελληνικά.

Ένιωσες ότι πήρες πολλές ευθύνες πάνω σου από μικρή;

Ναι, αυτό συνέβη! Όμως, δε μου τις έδωσαν άλλοι. Εγώ τις πήρα. Ένιωσα ότι αυτές οι ευθύνες μου αναλογούν. Ήταν το ένστικτο της επιβίωσης κι ότι ήμασταν οι δυο μας με την αδελφή μου. Εγώ είχα εκείνη κι αυτή εμένα.

Αισθάνθηκες την έλλειψη της μαμάς;

Οπωσδήποτε μας έλειψαν οι γονείς μου και σε μένα και στην αδελφή μου. Είναι φυσιολογικό. Είναι μια ηλικία που το παιδί έχει ανάγκη το γονιό. Εκείνη την εποχή είχα γίνει εγώ μαμά για την αδελφή μου. Μου ξύπνησε το μητρικό ένστικτο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact