ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Γνωστό μοντέλο: Σκέφτομαι να βαφτιστώ Χριστιανή Ορθόδοξη!

Πάροτι κατάγεται από την Τουρκία, είμαι μουσουλμάνα, η ψυχή της είναι ελληνική! Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να βαφτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη, ενώ μιλά και για το χωρισμό με τον σύντροφό της.

Αν ερωτευτείτε έναν Έλληνα και σας ζητήσει να παντρευτείτε, θα επιλέξετε τη λύση του πολιτικού γάμου ή θα αλλάξετε θρήσκευμα για να κάνετε το μυστήριο σε εκκλησία;«Δεν μπορώ να απαντήσω υποθετικά παρά μόνο αν μου συμβεί. Αυτό που έχω να σας πω πάντως είναι ότι του χρόνου θέλω να παντρέψω ένα πολύ αγαπημένο φιλικό ζευγάρι. Λόγω της θρησκείας μου όμως, δεν μπορώ να παραστώ ως κουμπάρα στην εκκλησία. Σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να βαφτιστώ Χριστιανή Ορθόδοξη”, δήλωσε η Νεσχάν Μουλαζίμ στο περιοδικό ΕΓΩ!>

Βιώσατε ποτέ – ειδικά τα πρώτα σας χρόνια εδώ- ρατσισμό στηνΕλλάδα: “Κάποιοι από ό,τι έχω καταλάβει δεν θέλουν να αλλάξει η σχέση ανάμεσα στις 2 χώρες. Εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία. Θυμάμαι όταν είχα πρωτοέλθει και είχα πάει σε μια εκδήλωση για τη φιλία των δυο λαών με είχε σοκάρει πως κάποιοι αντιδρώντας σε αυτήν την πρωτοβουλία, έκαιγαν τούρκικες σημαίες. Ήταν τρομακτική εμπειρία”.

Τέλος, για τις φήμες που κυκλοφόρησαν για το μυστικό γάμο και το χωρισμό με τον σύντροφό της, δήλωσε: “Είχε πάρει μεγάλη έκταση το θέμα. Ωστόσο, είμαι καλά” και συμπλήρωσε: “Η σχέση μου τελείωσε συναινετικά. Δεν ήταν ούτε ξαφνικός ο χωρισμός, ούτε βίαιος. Δυο άνθρωποι που αγαπήθηκαν, αλλά ήρθε το τέλος”.

nesxan

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact