ΕΛΛΑΔΑ

Γύριζαν ντοκιμαντέρ στην Κρήτη και τους έκλεψαν!

Με μια άσχημη εμπειρία μένουν από τα Χανιά δύο νεαροί κινηματογραφιστές που βρέθηκαν στον τόπο μας στο πλαίσιο γυρισμάτων που πραγματοποιούν σε διάφορες περιοχές του κόσμου για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ. Ο Πέδρο από την Πορτογαλία και η Πάουλα από την Ισπανία έχασαν όλο το υλικό που είχαν τραβήξει καθώς άγνωστοι τους έκλεψαν την τσάντα με τα πράγματά τους στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην περιοχή του Κουμ Καπί.

Επικοινωνώντας με τα «Χανιώτικα Νέα», όπως αναφέρει το cretalive.gr, οι δύο νέοι θέλησαν να απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει στην κατοχή του τα πράγματα ή σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επιστρέψει -τουλάχιστον- το υλικό που είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ.

«Μέσα στην τσάντα είχαμε την κάμερά μας, σκληρό δίσκο, ταξιδιωτικά έγγραφα, πιστωτικές κάρτες και άλλα έγγραφα όπως διπλώματα οδήγησης. Είχαμε επίσης κοσμήματα που είχαμε αγοράσει από την Ινδία και τα πουλούσαμε εδώ για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας. Το πιο σημαντικό είναι να μας επιστραφεί το φωτογραφικό υλικό, τα βίντεο, τα έγγραφα αλλά και ένα ημερολόγιο με σημειώσεις από το ταξίδι μας. Όλα αυτά άλλωστε έχουν αξία μόνο για εμάς», ανέφερε η Μαρία. «Το ντοκιμαντέρ που γυρίζαμε αφορούσε την καθημερινή ζωή των κατοίκων σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Έχουμε επισκεφθεί την Ινδία, μιλήσαμε με κατοίκους στο Νεπάλ αλλά και εδώ στην Ελλάδα μιλήσαμε με Αθηναίους και κατοίκους του νησιού σας. Το έργο μας θα το ανεβάζαμε στο διαδίκτυο» εξηγεί, εκφράζοντας την ελπίδα να τους επιστραφούν τα αντικείμενά τους.

Οι δύο νέοι βρίσκονται πλέον στα Χανιά χωρίς χρήματα και χαρτιά για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και βρίσκονται σε επαφή με τις πρεσβείες των χωρών τους. Όποιος γνωρίζει κάτι, καλείται να επικοινωνήσει με τις αστυνομικές Αρχές ή με την ηλεκτρονική διεύθυνση singuralism@gmail.com.

Άνθρωποι που έρχονται στον τόπο μας και τον διαφημίζουν είναι κρίμα να φεύγουν με αυτές τις εντυπώσεις. Ευχή όλων ο δράστης ή οι δράστες να επιστρέψουν το υλικό στους δύο κινηματογραφιστές.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact