ΓΥΝΑΙΚΑ

Γυναίκες, βρήκαμε την καλύτερη κρέμα προσώπου για το χειμώνα…

Bρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και ο Φλεβάρης μας δείχνει τα δόντια του. Εμείς ψάχνουμε τις καλύτερες κρέμες για αυτό τον δύσκολο μήνα. Για να μην κάταξοδευτούμε.

Εδώ και 8 μήνες περίπου κυκλοφορεί και στην χώρα μας μία κρέμα η οποία στην σύνθεσή της περιέχει προβιοτικά και αρκετά συστατικά που μέχρι χθες ήταν εντελώς άγνωστα στο κόσμο της κοσμητολογίας.

Το εντυπωσιακό στην συγκεκριμένη κρέμα είναι ότι λειτουργεί λες και υπάρχει μέσα της νοημοσύνη. Με λίγα λόγια η δράση που έχει δεν επιλύει ένα μόνο πρόβλημα αλλά πάρα πολλά δερματικά θέματα όπως λεύκη, σκούρινση του δέρματος, ακμή, αντιγήρανση, ενυδάτωση και πολλά πολλά άλλα. Με την εφαρμογή της ωστόσο στο δέρμα σας δεν λειτουργούν όλα αυτά μαζί αλλά ξεκινάει η δράση από κάτω προς τα πάνω αν για παράδειγμα το δέρμα σας έχει ακμή και χρειάζεται και χρειάζεται και ενυδάτωση τότε θα ενυδατώσει το δέρμα σας πρώτα και αμέσως μετά θα αρχίσει να δρα καταπολεμόντας και την ακμή σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Λόγο της έρευνας που πραγματοποιήσαμε δοκιμάσαμε την δράση της σε στενό μας συγγενικό πρόσωπο που έχει ακμή με τα αποτελέσματα να είναι το λιγότερο εκπληκτικά σε μόλις δύο εμβομάδες χρήσης της.

Η κρέμα καθάρισε σε βάθος το δέρμα και μάλιστα χάρισε επιπλέον λάμψη και ελαστικότητα σε αυτό.

Σύμφωνα με την εταιρεία που έχει την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα η κρέμα έχει την δυνατότητα να οργανώνει την δράση της βάση προτεραιοτήτων λόγο του στην σύνθεσή της περιέχει μεγάλο ποσοστό από προβιοτικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι καλοί μικροοργανισμοί που περιέχονται μέσα στην κρέμα (προβιοτικά) να αντιμετωπίζουν τους κακούς μικροοργανισμούς βάση της επικινδυνότητας τους. Μετά δηλαδή από την χρήση της κρέμας στο πρόσωπό μας, δίνουμε την δυνατότητα στον εαυτό μας να δημιουργήσει μία υγιής μικροχλωρίδα, αναθέτοντας όλη την δύσκολη δουλειά στα προβιοτικά.

Αρκετά απλουστευμένα και με λίγα λόγια η κρέμα εκμεταλλεύεται την νοημοσύνη των μικροοργανισμών ώστε να εξασφαλίσει άμεσα και σίγουρα αποτελέσματα για τον κάθε άνθρωπο σύμφωνα με αυτό που θέλει να θεραπεύσει στο σημείο που την εφαρμόζει

Το παράδοξο στην ιστορία είναι ότι αυτή η κρέμα δημιουργήθηκε από ένα κοσμητολογικό ερευνητικό κέντρο στο Βέλγιο το οποίο είναι και το εργοστάσιο παραγωγής της αλλά όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα και τα αποτελέσματα εντυπωσίαζαν όλον τον κλάδο καμία εταιρεία από τις μεγάλες και τις γνωστές δεν ήθελε να ξεκινήσει συνεργασία μαζί τους διότι όλοι ήθελαν να εξαγοράσουν την αποκλειστικότητα της πατέντα της κρέμας πρώτα. Η Namleen ωστόσο δεν ήθελε να διαθέσει την πατέντα για λίγες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ με αποτέλεσμα οι εταιρείες να κινηθούν εναντίων του ερευνητικού κέντρου το ποίο και εξόντωσαν οικονομικά μέσα από δικαστικές διαμάχες ξοδεύοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ ώστε να αποδείξουν ότι λόγο της φυσικής της σύνθεσης απαγορεύετε να αποκαλείται το προϊόν ώς rejuvence cream αλλά μόνο ως βάμα. Μετά από τον δικαστικό θρίαμβο της εταιρείας και αφού πλέον κέρδισε όλη αυτή την δικαστική πολιορκία σήμερα οι εταιρίες μία πίσω από την άλλη καταθέτουν προσφορές εξαγοράς της πατέντας πολλαπλάσιες της αρχικής. Ωστόσο το εργοστάσιο παραγωγής της έχει ως στόχο πλέον να κάνει γνωστό το ευφυέστατο αυτό προϊόν πιστεύοντας ότι η δυνατότητα που υπάρχει αν ο κόσμος ενημερωθεί σωστά για την δράση των προβιοτικών είναι τεράστεια.


Το προϊόν μπορείτε να το βρείτε και να το παραγγείλετε από εδώ χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών και αντικαταβολής.


Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Όταν ο Κουφοντίνας σκότωσε τον Αξαρλιάν και πήγε σαν περαστικός να δει το πτώμα του

Πλατεία Συντάγματος, μεσημέρι 14 Ιουλίου 1992. Κίνηση, ζέστη,…

«Σφάζονται» για την αρχηγία

Μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της περασμένης…

Σκηνές χάους σε νυχτερινό: Πήγαν να δουν την Πάολα και εγκλωβίστηκαν λόγω… κακοκαιρίας

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε…

ΕΛ.ΑΣ.: Επιστολή 37 ανώτατων αξιωματικών στον Κ.Μητσοτάκη – «Ιδού τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό…

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Καΐκι αντιμετώπισε το «υπερκύτταρο» της Χαλκιδικής

Ταινία τρόμου θυμίζουν οι εικόνες ανοιχτά της Ποτίδαιας.…
contact