ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

H Britney Spears γιορτάζει τσιτσίδι την ελευθερία της και προκαλεί ‘σεισμούς’!

Παραρφάζοντας τον στίχο από το γνωστό της τραγούδι “It’s Britney, bitch!”, η Britney Spears ανήρτησε μία φωτογραφία της γράφοντας στο caption: “It’s nudity, bitch!”.

Η 40χρονη τραγουδίστρια έχοντας πλέον απελευθερωθεί από την υποχρεωτική κηδεμονία του πατέρα της γιορτάζει την ελευθερία της.

Έγραψε, επίσης, «Η ενέργεια της ελεύθερης γυναίκας δεν ήταν ποτέ καλύτερη». Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε να ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες.

Η pop τραγουδίστρια, τον τελευταίο χρόνο, έχει μοιραστεί αρκετές φορές αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, στην προσπάθειά της να απελευθερωθεί από την υποχρεωτική κηδεμονία την οποία είχε επιβάλλει ο πατέρας της, Jamie Spears.

Πρόσφατα, αποκάλυψε, επίσης μέσω Instagram, πως ο κόσμος της μουσικής βιομηχανίας την τρομάζει, γι’ αυτό δεν μπορεί να ασχολείται πλέον με το τραγούδι, που ήταν το μόνο που γνώριζε, ενώ σε ένα ειλικρινές post παραδέχτηκε πως διαγράφει τα σχόλια ορισμένων ακολούθων της, «καθώς υπάρχει πολύ μίσος» και το ίδιο έκανε και στην πρόσφατη γυμνή ανάρτησή της.

Δείτε το post της:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact