ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

H χυδαία ανάρτηση του Sin Boy κατά του Παντελή Παντελίδη!

Τον μέθυσε η επιτυχία ή απλώς ξέφυγε για τα καλά. Ο λόγος για τον Sin Boy!

Ο γνωστός ράπερ που τον τελευταίο καιρό έχει τεράστια επιτυχία κυρίως σε μικρότερες ηλικίες, θεωρεί ότι μπορεί να προκαλεί για να κτίζει καρριέρα. Μετά την ανακοίνωση ότι αλλάζει το όνομά του γιατί κινδυνεύει να τον σκοτώσουν (!), ο ράπερ ανάρτησε ένα βίντεο με τον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη να τραγουδά, με χυδαία σχόλια.

Αυτό όμως που εξόργισε του θαυμαστές του Παντελή ήταν τα ασεβή σχόλια που έγραψε σε ένα από τα stories του στο instagram τη στιγμή που ο Παντελής Παντελίδης δε βρίσκεται στη ζωή… «Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε, επειδή τράκαρε μεθυσμένος»…

Ο γνωστός Αλβανικής καταγωγής ράπερ Sin Boy, ( Θεόδωρος-Αγκουστίν Γκέγκα) που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το τραγούδι του «Mama» που έγινε viral μέσα σε μόλις μερικές ημέρες μέσω youtube, πρόσφατα είχε προκαλέσει εκ νέου λέγοντας ότι όποιος υπηρετεί τη θητεία του κινδυνεύει να πάθει ψυχολογικά!

Στη συνέντευξή του ο γεννημένος στην Νέα Ιωνία ράπερ, μίλησε για την αλβανική καταγωγή του, για τους λόγους που δεν θα ήθελε να βγάλει ελληνικό διαβατήριο, παρόλο που αγαπά πολύ την Ελλάδα, αλλά και για την στράτευση για την οποία είπε μεταξύ άλλων: «Μόνο εδώ “ξεμείναμε” και πρέπει ο οποιοσδήποτε, στο peak της καριέρας του, να αποκτήσει ψυχολογικά έχοντας την υποχρέωση να υπηρετήσει την πατρίδα, αφήνοντας πίσω τη δουλειά του.»

Και σαν να μην έφθανε αυτό πρόσθεσε πως: «Γενικότερα, δεν επιδιώκω να γίνω στα “χαρτιά” Έλληνας για να μην πάω φαντάρος, γιατί είναι κάτι το οποίο θα μου στερήσει και χρήματα και χρόνο, αλλά, κυρίως, θα στερήσει από το κοινό μου -το οποίο μου δίνει τόση ενέργεια και τα ψηλότερα σκορ ακροάσεων- την παρουσία μου. Σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Αλβανία, ο στρατός είναι εθελοντικός – και να μην είναι στα χαρτιά είναι στην πράξη, δεν έχεις 9-12 μήνες σερί στράτευση.

Και αυτό το ψευτοδίλημμα τού αν θα πρέπει να βάλουμε πρώτα μπροστά την πατρίδα ή την προσωπική μας επαγγελματική πορεία, από την οποία μάλιστα κάποιοι μπορεί και να εξαρτώνται, όπως η οικογένειά μου και οι συνεργάτες μου, έχει καταντήσει αστείο σε μια εποχή που ο κόσμος δεν έχει να φάει. Γιατί μόλις μπει σε μια καλή τροχιά στα οικονομικά του και στη δουλειά του -που δεν είναι και πολύ εύκολο- έρχεται ένας στρατός και, ως αποτέλεσμα, στο ”αποκεφαλίζει” για μήνες ή για χρόνια ή για πάντα»!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact