ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η αγγελία γάμου του Τζ. Κλούνεϊ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η αντίστροφη μέτρηση για το εργένικο στάτους του Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο ηθοποιός και η αρραβωνιαστικιά του Αμάλ Αλαμουντίν κατέθεσαν επισήμως την αναγγελία του γάμου τους στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο δημαρχείο του Τσέλσι. Το έγγραφο που αναφέρει την πρόθεσή τους να παντρευτούν θα εκτίθεται για 16 μέρες πριν τους επιτραπεί να τελέσουν το μυστήριο. Στην αναγγελία αναγράφεται το πλήρες όνομα του χολιγουντιανού αστέρα, Τζορτζ Τίμοθι Κλούνεϊ, καθώς και το επάγγελμά του «ηθοποιός και σκηνοθέτης». Η 36χρονη Αλαμουντίν δηλώνει δικηγόρος και ανύπαντρη, ενώ ο Κλούνεϊ αναφέρεται ότι έχει έναν γάμο που έχει διαλυθεί. Κατά τα λοιπά, αναφέρεται ότι ο γάμος θα γίνει στην Ιταλία, ωστόσο δεν διευκρινίζεται η ημερομηνία, η οποία αποτελεί αντικείμενο πολλών εικασιών.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει τον Σεπτέμβριο και επισημαίνει ότι αυτός είναι και ο λόγος που η Ελιζαμπέτα Κανάλις, μια από τις εντυπωσιακές πρώην του Κλούνεϊ, παντρεύεται στις 14 Σεπτεμβρίου με τον Αμερικανό χειρουργό Μπράιαν Μπέρι. Ο Σεπτέμβριος στα περισσότερα σενάρια είναι ο μήνας που θεωρείται δεδομένος, καθώς ο Κλούνεϊ και η Αλαμουντίν γνωρίστηκαν πέρυσι τον Σεπτέμβριο σε μια φιλανθρωπική βραδιά. Οσα δεν είχαν φέρει χρόνια γνωριμιών στον διάσημο ηθοποιό τα έφεραν ελάχιστοι μήνες και τον Απρίλιο έκανε πρόταση γάμου στην όμορφη δικηγόρο, βάζοντας στο δάχτυλό της ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι επτά καρατίων.

Η έπαυλη του Κλούνεϊ στη λίμνη Κόμο είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει το μέρος όπου θα τελεστεί ο γάμος, αφού τον περασμένο μήνα αποκαλύφθηκε ότι έπεισε τον δήμαρχο να επιβάλει νόμους που θα εξασφαλίσουν την απόλυτη ιδιωτικότητα της τελετής. Ενδεικτικό είναι ότι οι κολυμβητές που θα πλησιάζουν στα 100 μέτρα από την έπαυλη που βρίσκεται μπροστά στη λίμνη θα καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο που ανέρχεται στα 567 ευρώ. Στην έπαυλη δε πληροφορίες θέλουν να έχει ήδη μεταβεί για τις πρόβες ομάδα του Ιταλού σχεδιαστή Τζόρτζιο Αρμάνι, ο οποίος ράβει το γαμπριάτικο κουστούμι.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact