ΚΟΣΜΟΣ

Η άγνωστη μεγάλη κόρη του Πούτιν

Ο ίδιος φωτογραφίζεται με κάθε ευκαιρία και με στόχο πάντα να δείξει τη δύναμή του, σε κάθε τομέα. Οι κόρες του Βλαντιμίρ Πούτιν όμως είναι άλλη ιστορία.

Τα παιδιά του Ρώσου προέδρου είναι τόσο άγνωστα στον κόσμο, που αποτελεί ένα μυστήριο όχι μόνο η ζωή τους, αλλά ακόμη και το πρόσωπό τους. Για αυτό προκάλεσε μεγάλη συζήτηση το δημοσίευμα ρωσικού περιοδικού, που έφερε στο «φως» τις πρώτες φωτογραφίες της μεγαλύτερης κόρης του Πούτιν.

Ντυμένη με φόρεμα του 19ου αιώνα, χαμογελώντας δίπλα σε φίλους, σε πάρτι και ταξίδια, αυτές είναι οι πρώτες «αξιόπιστες» φωτογραφίες της 30χρονης Μαρία, από τότε που ο πατέρας της ανέβηκε στην εξουσία, σύμφωνα με το περιοδικό «Νew Times».

Το Κρεμλίνο αρνήθηκε να σχολιάσει αυτό τον ισχυρισμό, αλλά δεν τον διέψευσε κιόλας. Πάντως, την ίδια ημέρα επιβλήθηκε πρόστιμο στο περιοδικό και η ιστοσελίδα του δέχθηκε επίθεση από χάκερ.


Η 30χρονη κόρη του Πούτιν σε αποκριάτικο πάρτι στην Ολλανδία, το 2008

Σύμφωνα με το περιοδικό, στον κύκλο των φίλων της είναι μία ομοφυλόφιλη γυμνάστρια από το Λονδίνο και μία ομοφυλόφιλη καλλιτέχνης, ενώ δημοσιεύθηκε μία φωτογραφία με τις δύο φίλες της από διακοπές στην Ιταλία, τον Ιούνιο του 2010. Μία λεπτομέρεια ιδιαίτερα σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς την καταπάτηση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων στην Ρωσία του Πούτιν.

Η Μάσα Βορόντσεβα, όπως είναι γνωστή στους φίλους της, έχει κάνει διδακτορικό και μεταπτυχιακή έρευνα στον νανισμό, στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, είναι σύζυγος του 36χρονου Ολλανδού επιχειρηματία Γιόριτ Φάασεν και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact