ΕΛΛΑΔΑ

Η άκρη του νήματος: Το κλειδί που λύνει το μυστήριο των θανάτων των 3 κοριτσιών στην Πάτρα

Ερωτήματα προκύπτουν για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, με την υπόθεση να ερευνά πλέον το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σε γρίφο εξελίσσεται η υπόθεση των θανάτων των τριών μικρών κοριτσιών, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ιριδας στην Πάτρα. Οι ιατροδικαστές αλλά και οι γιατροί δεν έχουν μπορέσει να αποδώσουν σε συγκεκριμένα αίτια το θάνατο των μικρών κοριτσιών όπου με διαφορετικό ιστορικό κατέληξαν με παρόμοια κλινική εικόνα.

Ερωτήματα προκύπτουν για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, με την υπόθεση να ερευνά πλέον το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Η οικογένεια των τριών νεκρών παιδιών, της Μαλένας, της Ιριδας και της Τζωρτζίνας, που έχασαν τη ζωή τους ξαφνικά, μέσα σε διάστημα τριών ετών, συγκλονίζει το πανελλήνιο και γι’ αυτό τώρα οι αστυνομικοί καλούνται να διαλευκάνουν το μυστήριο.

Τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν για την υπόθεση που παρακολουθεί στενά και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, είναι τα εξής:

  1. Και στους τρεις θανάτους των παιδιών δεν ήταν παρόντες οι γιατροί για να έχουν άμεση εικόνα σχετικά με όσα συνέβησαν και τα παιδιά χάθηκαν χωρίς κανείς να το περιμένει.
  2. Τουλάχιστον 10 γιατροί, νοσηλευτές και ιατροδικαστές δεν μπορούν να βγάλουν συμπέρασμα για τα αίτια των θανάτων.

Πώς θα διαλευκανθεί η υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών

Οι έρευνες των αστυνομικών θα ξεκινήσουν από τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από δύο βδομάδες. «Κλειδί» για την υπόθεση θα αποτελέσουν οι απαντήσεις που θα δώσουν κυρίως οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις στην Τζωρτζίνα. Οι αστυνομικοί θα εξετάσουν αν θα επεκταθεί η έρευνα και στους θανάτους των άλλων δύο αγγελουδιών, της Ιριδας και της Μαλένας.

Οπως πάντως δήλωσε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στην εκπομπή Live News στο MEGA, οι ιατροδικαστικές εξετάσεις, η νεκροψία και η νεκροτομή, οι τοξικολογικές, οι ιστολογικές και οι γενετικές εξετάσεις θα δείξουν τις πραγματικές αιτίες των θανάτων των τριών παιδιών.

«Πριν ολοκληρωθούν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Η ιατροδικαστική μέχρι να έχει όλα τα στοιχεία δεν μπορεί να δώσει καμία απάντηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Λέων και πρόσθεσε πως όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και υπάρχει μια πλήρης εικόνα, θα αναζητηθούν και οι όποιες ευθύνες, καθώς και τα τρία παιδιά πέθαναν στο νοσοκομείο. «Όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις θα αρχίσουν να διερευνώνται και οι όποιες ευθύνες υπάρχουν». «Το συντομότερο σε έναν μήνα θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact