ΕΛΛΑΔΑ

Η αποκάλυψη για την Αρετή και όσα εκλάπησαν από τη σορό του Mad Clip

Δύο 24ωρα μετά την κηδεία του Mad Clip, ο παππούς του, ίσως παρασυρμένος από τα συναισθήματα για την απώλεια του εγγονού του, προέβη σε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού, όπου μίλησε για την Αρετή, την πρώην σύντροφό του, ενώ αποκάλυψε κι ότι έκλεψαν από τον νεκρό εγγονό του το κινητό και ένα σταυρό αξίας 10.000 ευρώ!

Μάλλον απρεπής θα έπρεπε να χαρακτηριστεί η αναφορά που έκανε ο παππούς του Mad Clip στη σχέση του με την Αρετή που τελείωσε πριν μερικούς μήνες. Άλλωστε, κι εκείνη θρηνεί για την απώλεια ενός ανθρώπου με τον οποίο πέρασαν μαζί 4 χρόνια.

«Ευχαριστώ όλη τη νεολαία της Ελλάδας που αυτό που συνάντησα χθες στον επικήδειο στο νεκροταφείο…Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια υποδοχή.

Δυστυχώς έφυγε νωρίς από τη ζωή και δε μπόρεσε να αξιοποιήσει το έργο του. Τελευταία φορά τον είδα στις 20 Ιουλίου, γιατί εγώ είμαι στο χωριό. Με έβαλε στο αυτοκίνητο αυτό που δυστυχώς τον σκότωσε. Αυτή την Porsche. Κάπου πήγαμε και γυρίσαμε. Όταν έφυγα μου είπε “παππού σε αγαπάω” και του είπα “και εγώ σε λατρεύω”.

Μετά πήγα 2-3 φορές στο σπίτι και χτύπαγα το κουδούνι και δυστυχώς είχε κατεβάσει τον διακόπτη. Δεν ήταν στο κουδούνι, διότι από ότι φάνηκε, είχαν σπάσει τις σχέσεις με την Αρετή, τη λεγόμενη.

Που παρουσιάστηκε πως δήθεν τον αγαπάει. Ο εγγονός μου την αγάπαγε, αλλά αυτή την πρόδωσε. Η μητέρα του μου είχε πει τον Φεβρουάριο του 2021 πως αν η Αρετή τα χαλάσει με τον Παναγιώτη, εκείνος δε θα αντέξει. Και στον γάμο που ήταν, ούτε μιλήσαν καθόλου.

Όταν έγινε το τροχαίο εγώ ήμουν στο χωριό. Με πήρε η μητέρα του, η νύφη μου και μου ζήταγε το τηλέφωνο του Δημήτρη, του πατέρα του. Και έκλαιγε. Εγώ κατάλαβα και ρωτούσα αν έπαθε τίποτα το παιδί. Δε μου έλεγε. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο άνοιξα την τηλεόραση και το είδα. Είπα στη γυναίκα μου “πάει το παιδί, σκοτώθηκε”» .

Εκτός από την αντίδρασή του όταν είδε στην τηλεόραση πως ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο, ο παππούς του ανέφερε κι ότι υπήρξαν επιτήδειοι που έκλεψαν από τα συντρίμμια στο σημείο του δυστυχήματος, το κινητό και έναν σταυρό αξίας 10.000 ευρώ, με μόνο το πορτοφόλι του Mad Clip να ανασύρεται.

Πως γίνεται να σκοτωθεί το παιδί; Ούτε νερά ούτε τίποτα δεν υπήρχαν.Ο εγγονός μου δεν ήταν οδηγάκι. Στην Κύπρο ασχολούνταν με αγώνες. Από τη σορό έλειπε ο σταυρός αξίας που μπορεί να είχε 10.000 ευρώ. Κάποιος τον πήρε. Έλειπε και το τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ… Πάντα τον φορούσε».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact