ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τις πολιτικές και κοινωνικές της απόψεις

Στο περιοδικό People και στη Σόνια Καζόνη μίλησε η Δέσποινα Βανδή εκφράζοντας τις πολιτικές και κοινωνικές της απόψεις σε μια σπάνια τοποθέτηση της.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέφερε πως ποτέ δεν φοβήθηκε το ότι ένα μέρος του κοινού που την ακολουθεί καλλιτεχνικά μπορεί να αντιδρούσε όταν είπε πως ποτέ δεν πίστεψε στον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Θυμάμαι ότι παλιά μας έλεγαν πως, όταν μας ρωτάνε τι ομάδα είμαστε, να λέμε «είμαι Εθνική Ελλάδος» για να έχουμε όλο τον κόσμο μαζί μας. Διαφωνώ. Όταν έχεις μια πεποίθηση, οφείλεις να τη μοιράζεσαι. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι αρεστή σε όλους» είπε χαρακτηριστικά.

Η Δέσποινα Βανδή εξομολογήθηκε επίσης πως φοβάται για τα παιδιά της καθώς όπως είπε «τα πράγματα για αυτούς στην Ελλάδα μπορεί να είναι δύσκολα και δεν θέλω να οδηγηθούν αναγκαστικά στο να γίνουν πολίτες του κόσμου. Θα ήθελα να έχουν την επιλογή της Ελλάδας. Τον αγαπώ τον τόπο μας και είμαι υπερήφανη, γιατί είμαστε ένας λαός που, πέρα από τον ήλιο και τη γεωγραφική μας θέση, έχουμε μία ιστορία. Το ότι διδάσκεται στα αμερικανικά πανεπιστήμια ο Αριστοτέλης και η ελληνική φιλοσοφία δεν είναι τυχαίο. Εδώ που έχουμε φτάσει τη χώρα, διώχνουμε τα παιδιά μας για ένα καλύτερο μέλλον έξω» ανέφερε.

Τέλος, σχολίασε πως η Ελλάδα και οι Έλληνες θα μπορούσαν να ζουν απλώς και μόνο από τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τα αρχαία μνημεία που έχουμε. «Δεν μπορεί να είναι σημείο αναφοράς η γοργόνα στην Κοπεγχάγη και να πηγαίνουν χιλιάδες άνθρωποι να φωτογραφίζονται –μνημεία λίγων ετών που προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες. Μου φαίνεται αστείο, όταν εμείς έχουμε έναν Παρθενώνα, την Κνωσό, τους Δελφούς, τις Μυκήνες. Παντού, όπου και να πας στον τόπο μας, όποια πέτρα και να σηκώσεις, έχει ιστορία αιώνων. Ειλικρινά τρελαίνομαι, αλλά φταίμε εμείς οι ίδιοι που δεν έχουμε βγει να το φωνάξουμε προς τα έξω. Το χειρότερο από όλα είναι ότι έχουμε φτάσει να ψηφίζουμε με άξονα το μη χείρον βέλτιστον. Το χρωστάμε στον εαυτό μας και στα παιδιά μας ως Έλληνες να αναποδογυρίσουμε αυτό που συμβαίνει, γιατί μπορούμε» κατέληξε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact