ΕΛΛΑΔΑ

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μιλά για τον εφιάλτη που έζησε στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου έζησε τον εφιάλτη καθώς βρέθηκε κρατούμενη στο Χονγκ Κονγκ, του οποίου οι φυλακές και το ποινικό σύστημα είναι πολύ σκληρό.

Η 21χρονη πιάστηκε στο αεροδρόμιο με 2,6 κιλά κοκαΐνη στις αποσκευές της και προφυλακίστηκε σε σωφρονιστικό ίδρυμα της Κίνας.

Η νεαρή Ελληνίδα μίλησε για τα όσα εφιαλτικά έζησε από τον Νοέμβριο του 2017 όταν και συνελήφθη. Όπως είπε στον Alpha την παγίδευσε στην Αιθιοπία ένας «αδερφικός» όπως τον χαρακτήρισε φίλος της από τη Ρουμανία.

«Είχα πάθει σοκ. Έκλαιγα. Δεν υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινότανε και για ποιο λόγο βρίσκονταν τα ναρκωτικά στην τσάντα» είπε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου. Για τα όσα βίωσε τόνισε: «Είχα δει τα πάντα. Να έρχονται στη μούρη μου μπροστά και να μου λένε: “Τι θέλεις; Πες μου τι θέλεις; Θέλεις να σε χτυπήσω ; Και με βρίζανε”».

Για τη στιγμή της αθώωσης επεσήμανε: «Πάγωσα! Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουνα χάλια! Μόλις ακούστηκε το “not guilty” καταρρέει η μαμά μου, καταρρέει ο μπαμπάς, καταρρέει ο κύριος Κεχαγιόγλου, μέσα στη χαρά ήτανε!».

Ο συνήγορος, Σάκης Κεχαγιόγλου είπε για την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθήθηκε: «Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε όσες περισσότερες αμφιβολίες μπορούμε για την ενοχή της. Περιγράψαμε πώς αντέδρασαν οι τελωνειακοί όταν είδαν την αντίδραση της, είχε βάλει τα κλάματα , συγχυσμένη, και της είπα παίζοντας το ρόλο του διαβόλου, ότι “μπορεί να έβαλες τα κλάματα επειδή σε έπιασαν”, αλλά η πρώτη αμφιβολία δημιουργήθηκε», είπε και πρόσθεσε: «Δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα, διευθύνσεις ανθρώπων που να την περιμένουν στο Χονγκ Κονγκ, κάποιον ανταποκριτή, δεν είχε τέτοιο θέμα η Ειρήνη. Είπε ότι πήγε να κάνει μια φωτογράφιση και φαινόταν αληθοφανές».

Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου αυτά ήταν στοιχεία που συνέβαλαν στην αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου. Είναι μια όμορφη κοπέλα και δημιουργήθηκε αμφιβολία κατά ποσό είναι βαποράκι. Ήταν ντυμένη εκθαμβωτικά με κόκκινη φούστα ψηλές δερμάτινες μπότες, όποιος θέλει να κρυφτεί δεν θέλει να τραβήξει προσοχή».

Το μοντέλο ζει πλέον στην πατρίδα της, τη Μυτιλήνη και προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον εφιάλτη και να φτιάξει από την αρχή τη ζωή της.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact