ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε το κρησφύγετο στη Νέα Μάκρη

Έρευνα σε σπίτι κρησφύγετο που φέρεται να είχε μισθώσει ο καταζητούμενος ληστής τραπεζών Σπύρος Δραβίλας πραγματοποίησε χθες η Ασφάλεια Αττικής. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το οίκημα, μια ισόγεια μονοκατοικία στην οδό Ρούμελης, είχε μισθωθεί πριν από περίπου ενάμιση χρόνο πιθανόν από τον ίδιο τον Δραβίλα.

Παράλληλα, με βάση όσα έγιναν χθες γνωστά, στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκαν αποτυπώματα του 33χρονου επονομαζόμενου «καρφάκια», ενώ μιλώντας στην «Καθημερινή» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι το σπίτι επισκεπτόταν και ο 35χρονος καταζητούμενος ληστής και συνεργός του, Γιώργος Πετρακάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δραβίλας είχε προλάβει να αδειάσει τη μονοκατοικία πριν από τη χθεσινή έφοδο – έρευνα της Αστυνομίας. Αυτό εξάλλου φέρεται να επιβεβαιώνεται και από μαρτυρίες περιοίκων, σύμφωνα με τις οποίες ο ένοικος του σπιτιού προχώρησε σε εκκένωσή του αρκετές εβδομάδες πριν από την κινηματογραφική ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Δίστομο Βοιωτίας στις 22 Αυγούστου. Μάλιστα, μιλώντας χθες στην εφημερίδα ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε ότι το σπίτι της οδού Ρούμελης στη Νέα Μάκρη βρισκόταν υπό παρακολούθηση από την ΕΛ.ΑΣ. αρκετό καιρό πριν από την τελευταία εμφάνιση της συγκεκριμένης ομάδας ληστών στο Δίστομο.

Από μαρτυρίες περιοίκων φέρεται επίσης να προκύπτει ότι ο 33χρονος δραπέτης δεν επισκεπτόταν τακτικά το σπίτι, καθώς και ότι στους κατοίκους της περιοχής είχε παρουσιαστεί ως επιχειρηματίας. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορία που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη, ο Δραβίλας πριν εγκαταλείψει το οίκημα έβαψε το εσωτερικό του για να εξαφανίσει δακτυλικά και γενετικά αποτυπώματα συνεργών του που πιθανόν να είχαν επισκεφθεί τη μονοκατοικία.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact