ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η εταιρεία που διακρίθηκε ως «Εργοδότης της Χρονιάς» στα European Business Awards

Κορυφαία διάκριση για τη Beiersdorf Hellas

Μία κορυφαία διάκριση έλαβε πρόσφατα η Beiersdorf Hellas, η οποία αναδείχθηκε ως «National Champion» στην κατηγορία «Employer of the Year» στα European Business Awards 2015/16. Ο τιμητικός αυτός τίτλος απονέμεται σε επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον, που εμπνέει και δίνει κίνητρα στους υπαλλήλους. Επόμενη μεγάλη πρόκληση για τη Beiersdorf Hellas είναι η επόμενη φάση του διαγωνισμού, μέσα στο 2016, διεκδικώντας την κορυφαία διάκριση της κατηγορίας στην Ευρώπη.

Ο κ. Νίκος Τσακαλάκης, Country Manager της Beiersdorf Hellas δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι που η Beiersdorf Hellas κατάφερε να ξεχωρίσει και να αποσπάσει τον τίτλο National Champion στην κατηγορία Employer of the Year του έγκριτου θεσμού European Business Awards. Όραμά μας είναι να προσφέρουμε στους εργαζομένους μας ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, το οποίο βασίζεται στις αξίες που διέπουν τη φιλοσοφία της Beiersdorf: Φροντίδα – Απλότητα – Τόλμη – Εμπιστοσύνη. Η διάκριση αυτή αποτελεί για εμάς μία σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών μας, αλλά και πρόκληση να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά».

Η Beiersdorf Hellas εφαρμόζει ολοκληρωμένη πολιτική διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, που στηρίζεται στο όραμα και τις αξίες της εταιρικής της κουλτούρας. Σταθερή επιδίωξη είναι το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης και δέσμευσης των υπαλλήλων της. Για το σκοπό αυτό, επενδύει σε καινοτόμες πρακτικές και προγράμματα που ευνοούν την επαγγελματική, αλλά και προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων της, ενώ ενθαρρύνει τις ειλικρινείς σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ εργαζομένων.

Τα European Business Awards διεξάγονται για 9η συνεχή χρονιά και αποτελούν το μεγαλύτερο και πλέον αναγνωρισμένο θεσμό επιβράβευσης των επιχειρήσεων. Φέτος, οι επιχειρήσεις που υπέβαλαν συμμετοχή για τα βραβεία ξεπέρασαν τις 32.000 σε 33 χώρες της Ευρώπης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact