ΑΠΟΨΕΙΣ

Η «φούσκα» Κασσελάκη και το μεγάλο «φάουλ» με Κοτζιά

Μέσα σε τρεις μήνες από την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, όλα δείχνουν πως ο Στέφανος Κασσελάκης πολιτικά έχει «ξεφουσκώσει» καθώς σε όλο αυτό το διάστημα έχει δείξει ότι οι πολιτικές του θέσεις είναι ανύπαρκτες.

Τη μια στιγμή λέει ότι εκπροσωπεί την «πατριωτική» Αριστερά και από την άλλη καλεί τον πρώην ΥΠΕΞ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Κοτζιά να επιστρέψει στο κόμμα, ο οποίος πρόδωσε την χώρα ως ο «αρχιτέκτονας» της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, με την οποία παραδόθηκαν τα ιστορικά και κληρονομικά δικαιώματα της Μακεδονίας στα Σκόπια.

Κίνηση απελπισίας θα πούνε πολλοί, γιατί βλέπει ότι τον εγκαταλείπουν όλοι, αλλά με το Νίκο Κοτζιά στις τάξεις του πως σκοπεύει να εναντιωθεί έναντι της κυβέρνησης της νέας Δημοκρατίας όταν θα φέρει στη Βουλή τους 3 εφαρμοστικούς νόμους – πρωτόκολλα νομιμοποιώντας έτσι απόλυτα την Συμφωνία των Πρεσπών;

Ο γάμος των ομοφυλοφίλων είναι ακόμα ένα σημείο που προκαλεί απορίες σχετικά με το πως θα αντιπολιτευτεί κατά της κυβέρνησης ο Σ.Κασσελάκης, από τη στιγμή που ο Κ.Μητσοτάκης σκοπεύει να τον νομιμοποιήσει κατά την διάρκεια της κυβερνητικής του θητείας.

Ο Σ.Κασσελάκης έχει παντρευτεί τον σύντροφό του Τάιλερ Μπακμπέθ.

Σε τι θα διαφοροποιηθεί στην Βουλή από τον Κ.Μητσοτάκη; Που θα στηρίξει τον αντιπολιτευτικό του λόγο σε ένα θέμα «αιχμής» που απασχολεί την ελληνική κοινωνία;

Ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα είναι ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διάγει έναν πολυτελή βίο, που κάνεις εκ των Ελλήνων πολιτών δεν μπορεί καν να ονειρευτεί.

Διαθέτει, μία πολυτελή έπαυλη στην Νέα Υόρκη μέσα σε ένα οικόπεδο έκτασης 120 στρεμμάτων!

Κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκεται στην Σπέτσες όπου εκτελεί μέχρι και χρέη… «barman» σε πολυτελή κέντρα διασκέδασης του νησιού το οποίο είναι το αντίστοιχο ελληνικό «vineyard» (πρόκειται για το νησάκι απέναντι από την Βοστόνη, στο οποίο παραθερίζουν τα καλοκαίρια οι πλούσιοι των ΗΠΑ) του Σαρωνικού, ένα από τα ακριβότερα νησιά της χώρας.

Θα πει κάποιος ότι ξοδεύει τα δικά του χρήματα και αυτό είναι αλήθεια και φυσικά είναι θεμιτό.

Αλλά πως μπορεί να πείσει τον μέσο φτωχοποιημένο Έλληνα, ο οποίος ζει με οκτώ κατοστάρικα το μήνα και δεν καταφέρνει πολλές φορές να πληρώσει ούτε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού του ρεύματος, ότι θα είναι σε θέση να του λύσει τα καθημερινά προβλήματα επιβίωσης.

Είναι ένας άνθρωπος που αγωνίζεται, είναι συμπαθής αλλά δεν αρκεί αυτό καθώς δεν διαθέτει πολιτικές θέσεις.

Κανείς δεν ξέρει ποια είναι η οικονομική πολιτική που θα ήθελε να εφαρμόσει.

Με λίγα λόγια, δυσκολεύεται να ασκήσει πραγματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και αν αυτό δεν μπορεί να το κάνει τότε ποια είναι η πολιτική του χρησιμότητα;

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact