ΚΟΣΜΟΣ

Η γυναίκα που θέλει να κάνει το αιδοίο της σαν τον «Κόλπο της Μπάρμπι»

Η Star Delguidice είναι εθισμένη στις πλαστικές και έχει ξοδέψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια

Η Star Delguidice έχει θέσει ως στόχο να γίνει μία «αληθινή κούκλα» και ξοδεύει πολλά χρήματα για να βελτιώσει τη βουβωνική της περιοχή.

Όπως αναφέρει η New York Post, η συγκεκριμένη κοπέλα ταξιδεύει από τη Μεγάλη Βρετανία στην Τουρκία, όπου θα πληρώσει περισσότερα από 6.40 δολάρια για μία επέμβαση που οι γιατροί αποκαλούν «Ο Κόλπος της Μπάρμπι».

«Η εγχείρηση θα μου επιτρέψει να αποκτήσω το πιο τέλειο αιδοίο, ακριβώς όπως η κούκλα Μπάρμπι» λέει η 32χρονη Delguidice. «Παρά το μεγάλο κόστος, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι».

Η πλαστική αιδοίου, όπως εξηγεί η Delguidice, συμπεριλαμβάνει το «συμμάζεμα» του κόλπου, με την ελπίδα να γίνει «όσο πιο μικρός και σφιχτός γίνεται, σουλουπώνοντάς τον εξωτερικά». Η επέμβαση συνήθως γίνεται σε γυναίκες που έχουν αποκτήσει παιδιά, αλλά η Delguidice θέλει να την κάνει δώρο στον εαυτό της για τα Χριστούγεννα.

Ο χειρουργός της, Bulent Cihantimur, ισχυρίζεται ότι η κλινική του μόνο κάνει τη συγκεκριμένη επέμβαση παγκοσμίως, στην οποία συμπεριλαμβάνεται «η σμίκρυνση στα μικρά χείλη του αιδοίου» και η μεταφορά «λίπους στα μεγάλα χείλη του αιδοίου» με σκοπό «την ανανέωση, τη λάμψη και επίσης τον καλλωπισμό».

Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον χειρουργό, είναι πιο σφιχτά και καλοσχηματισμένα γεννητικά όργανα.

«Και άλλοι χειρουργοί προσφέρουν πλαστική στα χείλη του αιδοίου ή επέμβαση στον κόλπο αλλά η διαφορά είναι η τεχνική που χρησιμοποιώ, ο τρόπος και το σημείο της μεταφοράς του λίπους στο σώμα και το στάδιο της προετοιμασίας» είπε ο Cihantimur. «Η τεχνική αυτή επαναφέρει το αιδοίο της στο πώς ήταν κατά την εφηβεία».

Η Delguidice λέει ότι αυτή θα είναι η τρίτη επέμβαση στην οποία υποβάλλεται, με το συνολικό ποσό των διορθώσεων που έχει κάνει ανά τα έτη να ανέρχεται περίπου στα 257.000 δολάρια.

«Ελπίζω ότι αυτή η εγχείρηση θα είναι η τρίτη και τελευταία στον κόλπο μου, καθώς ο γιατρός Cihantimu είναι γνωστός παγκοσμίως και είμαι ενθουσιασμένη» είπε.

Η εθισμένη στις επεμβάσεις, όπως η ίδια περιγράφει τον εαυτό της, έχει ξοδέψει αμέτρητα χρήματα για να μοιάσει με την Μπάρμπι. Η 32χρονη αναφέρει ότι έχει κάνει εμφυτεύσεις στο στήθος, λιποαναρρόφηση, τέσσερις επεμβάσεις στη μύτη, στο σαγόνι και στο μέτωπο, δύο ανορθώσεις στα φρύδια, σμίκρυνση στις θηλές, θεραπεία στις βλεφαρίδες και επέμβαση στα χείλια.

«Εξαιτίας του πλήθους των επεμβάσεων που έχω κάνει, συχνά άνθρωποι με κοιτούν επίμονα στον δρόμο αλλά δεν με νοιάζει» λέει. «Είμαι υπερήφανη για τις πλαστικές και δεν θα τις σταματήσω ποτέ, καθώς είναι μέρος του εαυτού μου».

Η Delguidice σχεδιάζει επίσης να αλλάξει τα εμφυτεύματα στα οπίσθια την επόμενη χρονιά γιατί δεν είναι ικανοποιημένη.

«Κάποιοι μπορεί να με θεωρούν τρελή, αλλά τρελαίνομαι για την εμφάνιση της πλαστικής Μπάρμπι» λέει.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact