ΕΛΛΑΔΑ

Η Ηλεία θρηνεί το καμάρι της

Στο πένθος έχει βυθίσει την Ηλεία ο τραγικός θάνατος του 27χρονου ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Πασπαλιάρη. Το άτυχο παλικάρι τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Ανδραβίδας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Βάρδας, που αγωνιζόταν στη Football League 2, εκινείτο αντίθετα σε μονόδρομο με τη μοτοσικλέτα του, όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 58χρονος. Από τη σφοδρή σύγκρουση το σώμα του νεαρού αθλητή εκσφενδονίστηκε σε απόσταση περίπου 20 μέτρων και έπεσε στο οδόστρωμα χτυπώντας στο κεφάλι και άλλα σημεία του σώματός του.

Αμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, όμως το παλικάρι ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένο. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και από εκεί στο νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του. Ο 27χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο. Η είδηση του θανάτου του άτυχου ποδοσφαιριστή που καταγόταν από τον Σταφιδόκαμπο διαδόθηκε αστραπιαία και σκόρπισε τη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους, στους φίλους του και τους συμπαίκτες του, είτε στη Βάρδα είτε στις άλλες ομάδες στις οποίες είχε αγωνιστεί.

Σύμφωνα με τους φίλους του, σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε ο Βαγγέλης, κέρδισε τον σεβασμό όλων όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του, αλλά κυρίως για το ήθος του. Ο ΠΑΟ Βάρδας ήταν ο τελευταίος σταθμός του και στις προθέσεις των ιθυνόντων του ήταν μια νέα συζήτηση μαζί του, ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην «Μπάρτσα», ενώ είχε τιμήσει ακόμη τις φανέλες της Δάφνης Ανδραβίδας και του Ατρόμητου Λάππα. Χθες συγγενείς, φίλοι και συμπαίκτες βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Σταφιδόκαμπου προκειμένου να του πουν το στερνό «αντίο».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact