ΕΛΛΑΔΑ

Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό

«Μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό που έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα…»

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας έδωσε η Εισαγγελία μετά τη μήνυση που κατέθεσε η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου κατά γνωστού σκηνοθέτη, τον οποίο κατηγορεί για βιασμό.

Η επίθεση φέρεται να συνέβη το 2010, όταν η ηθοποιός σε ηλικία 21 ετών έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο και διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον καταγγελλόμενο.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 33χρονη πλέον Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία σχολίασε πως το ελληνικό me too της έδωσε θάρρος να τον καταγγείλει, είχαν κανονίσει με τον 58χρονο σκηνοθέτη μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών έξοδο με κοινούς φίλους, αλλά προηγουμένως είχαν πάει να δειπνήσουν.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου και βάσει των όσων καταγγέλλει η ηθοποιός, ο σκηνοθέτης φρόντισε ώστε να καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ και όταν ένιωσε αδιαθεσία, την πήγε στο αυτοκίνητο όπου και τη βίασε, σύμφωνα με τη μήνυση.

«Από τη στιγμή που φύγαμε, μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου έχω ένα κενό μνήμης. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του … Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Μου πέρασε από το μυαλό ότι αν έβγαινα στο δρόμο σε αυτή την κατάσταση μόνη μου, μπορεί να μου συνέβαινε κάτι ακόμα χειρότερο», αναφέρεται στη μήνυση της 33χρονης.

«Μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό που έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί πέρασα από πολλά στάδια θυμού, θλίψης, οργής, πένθους, εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε, ήμουν 21», είπε στην ΕΡΤ η Έλενα Αθανασοπούλου και πρόσθεσε:

«Να βγουν τα θύματα να πάρουν θάρρος να πάρουν δύναμη, να το κάνουν κυρίως για τη δική τους ψυχή και μετά για να προστατεύσουμε όλα τα υπόλοιπα νέα παιδιά».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact