ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η Καινούργιου την είπε στην Μπαλατσινού: Σε περίμενα ανώτερη

Θέση για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τη Τζένη Μπαλατσινού πήρε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στην εκπομπή της, η Καινούργιου είπε:

«Θα ήθελα να τοποθετηθώ πρώτη στο συγκεκριμένο ζήτημα. Θέλω να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ η Τζένη Μπαλατσινού και ως γυναίκα και ως προσωπικότητα. Κάνει και εξαιρετική δουλειά στο Mega φέτος. Είναι μια πολύ καλή παρουσιάστρια. Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ μορφωμένος με παιδεία και ένα επίπεδο. Χθες, λοιπόν, έπεσε σε ένα σφάλμα. Δεν έπρεπε να αναφερθεί στον Δημήτρη Παπανώτα.

Ο Δημήτρης, τον οποίο εκτιμώ ιδιαιτέρως, κάνει μια σχολιαστική εκπομπή στην οποία πολλές φορές μπορεί να ξεφεύγει. Είναι, βέβαια, το στυλ του Παπανώτα με τον ιδιαίτερο καυστικό τρόπο του. Για μένα δεν θα έπρεπε καν να αναφερθεί στον Παπανώτα. Εμένα αυτό δεν μου άρεσε για την Τζένη! Πίστευα ότι είναι λίγο ανώτερη. Θα έλεγε “φτάνει όλο αυτό με τις πλαστικές” και θα αποχωρούσε. Δεν ξέρω εγώ αν θα μπορούσα να το κάνω, γιατί έχω τη μανία να απαντάω, αλλά πιστεύω ότι η Τζένη δεν θα το έκανε».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact