ΕΛΛΑΔΑ

Η κάμερα του φαρμακείου κατέγραψε τον βίαιο θάνατο της 43χρονης φαρμακοποιού

Καρέ-καρέ κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου τις φρικιαστικές στιγμές όπου η 43χρονη Αΐντα βρήκε βίαιο θάνατο από τα χέρια του συζύγου της, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ασφάλεια της Καβάλας έχει στη διάθεσή της το οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου στο χωριό Πηγές της Καβάλας. Το υλικό θα ενταχθεί στον φάκελο με τα στοιχεία για τη δολοφονία της 43χρονης.

Ο 55χρονος αφού στραγγάλισε τη μητέρα των ανήλικων παιδιών του, επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του και στη συνέχεια κάλεσε στο τοπικό Α.Τ. για να τους πει ότι σκότωσε την γυναίκα του και έκανε κακό στον εαυτό του.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, τον βρήκαν να αιμορραγεί, ενώ η 43χρονη ήταν νεκρή, σε ένα ράντζο που διατηρούσε στην κουζίνα για να ξεκουράζεται στις εφημερίες του φαρμακείου.

Η νεκροψία – νεκροτομή επιβεβαίωσε τις αρχικές πληροφορίες για ασφυκτικό θάνατο της 43χρονης Αΐντα. Ο δράστης έσφιξε τα δάχτυλά του γύρω από τον λαιμό της μητέρας των παιδιών του και την άφησε μόνο όταν συνειδητοποιήσε ότι δεν ανέπνεε.

Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης αναφέρει: «Ήταν ασφυκτικός ο θάνατος. Η αιτία θανάτου είναι ο στραγγαλισμός. Βρέθηκαν εκχυμώσεις και εκδορές από τα νύχια στην τραχηλική χώρα ως το άνω μέρος. Εκτός από αυτά, εντοπίστηκε και κάταγμα στο υοειδές οστό, κάτω από τη γλώσσα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σπάσει μόνο με τα χέρια, με τα δάχτυλα. Όταν πιέζεις πολύ δυνατά. Βρέθηκαν και αιμορραγίες, αιμορραγικές διηθήσεις στους μύες, μαλακά μόρια, λίπος που σημαίνει ότι υπήρχε πίεση από το χέρι του. Την στραγγάλισε με το ένα χέρι, πιθανώς το αριστερό» δήλωσε στο newsit.gr.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η γυναίκα πρόβαλλε αντίσταση και πάλεψε με τον σύζυγό της: «Από την μία πλευρά υπήρχε εκχύμωση 1,2 x 1,2 στρογγυλού σχήματος από ένα δάχτυλο. Από την άλλη πλευρά της τραχηλικής χώρας ήταν εκδορές από νύχια από τα τέσσερα δάχτυλα. Ήταν βίαιος ο θάνατος. Η γυναίκα προσπάθησε να αντιδράσει» πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact