ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η Kim μας έδειξε πως ένα μέντιουμ είχε προβλέψει το ξέσπασμα του κορωνοϊού πριν από 12 χρόνια!

Την ώρα που ο Donald Trump ανακοίνωνε την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ επισκεπτών από την Ευρώπη (με εξαίρεση το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία) και πλέον όλοι μιλάμε για την πανδημία του κορωνοϊού που δείχνει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, η Kim Kardashian θεωρεί πως βρήκε την απόδειξη πως κάποια είχε προβλέψει το ξέσπασμα του ιού πριν από 12 χρόνια!

Η Kim Kardashian μοιράστηκε μέσω social media ένα απόσπασμα από ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 2008, από την Αμερικανίδα συγγραφέα Sylvia Browne, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2013 και ισχυρίζονταν, όσο ήταν εν ζωή, πως είναι μέντιουμ και μπορεί να προβλέπει το μέλλον.

Το βιβλίο της Sylvia Browne, είχε τον τίτλο “Συντέλεια” (The End of Days) και η Kim έβαλε σε κόκκινο κύκλο ένα απόσπασμα από αυτό, στο οποίο η συγγραφέας και μέντιουμ αναφέρει πως το 2020 θα ξεσπάσει μια αρρώστια που θα θυμίζει πνευμονία και θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, θα επιτίθεται στους πνεύμονες και το αναπνευστικό και δεν θα θεραπεύεται με τις γνωστές θεραπείες.

Η συγγραφέας συνεχίζει με το να λέει πως ακόμα πιο περίεργο είναι το γεγονός πως η αρρώστια όσο γρήγορα θα εξαπλωθεί, τόσο γρήγορα θα εξαφανιστεί, αλλά μετά θα επιτεθεί ξανά ύστερα από 10 χρόνια και μετά θα αφανιστεί εντελώς!

Μάλιστα η Kim έστειλε μέσω social media το συγκεκριμένο απόσπασμα στην αδελφή της Kourtney, ζητώντας της να ξεκινήσει κάποιο σχετικό διαδικτυακό διάλογο.

Η ανάρτηση της Kim έγινε viral και δεν είναι η μόνη ανάρτηση που σχετίζεται με “προφητείες” για τον κορωνοϊό, αφού κάποιοι εντόπισαν πως και ο Αμερικανός συγγραφέας Dean Koontz, είχε περιγράψει μια αντίστοιχη πανδημία στο βιβλίο του Τα Μάτια του Σκότους (“The Eyes Of Darkness”) το 1983

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact